Lite prylar, lite text och alltid bilder

Hejdå 2013 - del 2

Jag ljög i mitt förra inlägg. Jag skrev att ni skulle få se fortsättningen på nyårsafton, men så blev det inte. I stället får ni som av någon outgrundlig anledning är intresserade se bilderna idag i stället.

Juli - Kattjäveln

Det blev många bilder av katten Nony under 2013 (han är bra på att posera), så jag var förstås tvungen att ta med honom i den här sammanställningen.

Augusti - Timo och Katja

I augusti hände inte så mycket spännande förutom att vädret var fantastiskt och jag var på AW på Stationen i Uppsala med bland andra kollegan Timo ovan och hans flickvän Katja.

September - Lunch vid åkanten

September fortsatte vara varmt, och jag köpte mig en Lensbaby (vilket var tämligen impulsartat och onödigt). Får se om det någonsin kommer bli några vettiga bilder med den ...

Oktober - äntligen DAGNYS

Ok, nu kommer det att bli lite tjatigt då årets tre sista bilder samtliga är tagna i samband med DAGNY-fika, men jag måste ta igen lite eftersom jag missat så många fikor :)

November - Volvo PV utanför Stationen

Efter novemberfikat gick jag, ztentlund och grevture en sväng på byn och jag fick testa Sony A7r en del. Fantastisk kamera på många sätt (och irriterande på andra).

December - Rauni visar var skåpet ska stå

För mig blev det inte så mycket fotograferande vid årets sista fika, men jag tycker bilden jag fick till av Rauni blir en värdig avslutning på den här bloggen.

God Fortsättning och glad påsk eller nåt :)

Inlagt 2014-01-02 19:39 | Läst 20905 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Underhållande bilder i varje kvartal. En vecka kvar...
Svar från Anders F. Eriksson 2014-01-02 23:15
Japp, ser fram emot det (om jag tar mig ur sängen)
Oja, fina bilder och vem som bestämmer på Dagnys, ja av din bild kan man tro det är Rauni :-) Fast vi är ett väldigt demokratiskt fotofikagäng. Och jämställt.
Svar från Anders F. Eriksson 2014-01-02 23:16
Ja, det är ju inte som gubbfikorna i huvudstaden :)
PVn och bilden på Rauni är ju toppen. Fin avslutning på 2013 och vi ses säkert under det nya året.
Hälsningar Lena
Svar från Anders F. Eriksson 2014-01-02 23:16
PV:n är nog en av årets favoriter för mig - funderar på att skriva ut den på nåt snyggt papper, men har dålig koll på vilka som gör sånt bäst.
Trevlig bildkavalkad. Porträttet på Rauni har jag bestämt lovprisat förut. Fast det tål väl att sägas igen. Är det Lensbaby du använt för lunchen vid åkanten?
Svar från Anders F. Eriksson 2014-01-02 23:15
Japp, det är linsbebisen - den är ganska svår att få till något vettigt med tycker jag ...

Kanske ska testa att fotografera Rauni med den nästa fotofika :)
Fina bilder! Lensbaby verkar skojig, men, just det, onödig... Det glädjer mig att "kattjäveln" äntligen har fått ett riktigt namn. Och den sista bilden, tror att hon pekar på ett bättre fotoobjekt!
PS. Testa gärna lensbabyn vid nästa fika, men man behöver inte använda centrumfokus kanske... ;-) DS.