Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Natt på Långholmen

Många nätter med kamera och stativ har det blivit för mig och hunden. Den här natten i januari 2013 gav vi oss ut på Långholmen. Just vinternätter med snö och kyla är speciellt fina tycker jag. Långholmen är utan snö ganska murrigt och ödsligt på natten, men som sagt snön lättar upp och gör miljön välkomnande.

Lugnet med kamera och stativ i natten och tillfredställelsen när man kommer hem till värmen och kanske fått med sig några bilder är sådant som ger livskvalitet för mig. Nu är den mörka årstiden här igen, allt lugnar ned sig och jag börjar få inspiration för nya nattliga utflykter.

Inlagt 2014-08-27 04:36 | Läst 2027 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Jag förstår att de flesta kryper ned under det varma täcket på vintern. Det ligger djupt i svensken., från den tid då inget växte på vintern. Jakt bedrevs dagtid.
Du blir något av en ensam varg, med hund, som ger dig ut i det ljus vi vanliga sällan ser. Därför blir dina bilder en slags upptäckt för han som kryper in under täcket. Du blir lite av nattens bildprofet. Jag gissar att de flesta som strävar hem i natten inte ser dina vyer.
Bron med ljusreflexerna skulle platsa på vilken vägg som helst.
Lycka till i mörkret
Bob
Härliga bilder Affe / Bosse
Tredje bilden var riktigt läcker! /Matti
Tack ska ni ha.
-affe
Underbara vinterbilder. Längtar nästan efter snö just nu =) Härligt ljus och skärpa och dom är kanon i svartvitt!
Ha en bra helg!
Svar från alf109 2014-08-29 22:17
Tack ska du ha Mikael.
Jag plåtar nästan bara med svartvit film. :)
-affe