Jag och min Canon

Fånga Dagen

Nu ...är de bara 10-timmars arbetstid kvar att jobba och sen semester...härligt och underbart.....

Igår så var jag på trägårdens-dag hos en fotovännina i Halmstad...

Hon har en liten underbar trägård med massor av härliga blommor..

Man blir så glad av att gå där och fota...man blir så salig...

Vilken blomma blir din favorit i dag.....

Nu får jag nog snabba på annars så kommer jag försent till jobbet..

Ha det gott...

MVH Anita


Inlagt 2012-08-12 20:35 | Läst 1597 ggr. | Permalink
härliga trädgårdsbilder och den med fjärilen känner jag mest för/ mvh Danne
Svar från aos56 2012-08-14 15:29
Tack Danne att du tittade in på min blogg..fjärilen såg så söt på mig och ville gärna bli fotograferad
MVH Anita
Härliga bilder Anita.....gillar dom allihop...ska jag välja en av dom så är jag just nu så svag för gula blommor så den med lilla biet på den gula (2:an) får det bli i så fall:-)
Lyckos du som har semester kvar...önskar dig fina dagar:-) /// Monika
Svar från aos56 2012-08-14 15:43
Tack Monica härligt att du tycker om bilderna från denna trägård där det fanns massor att fotografera..det är härligt att börja sin semester med en brakförkylning..jag låg hela dagen igår..men jag blir snart bra igen..och då !!!blir det massor av fototurer .Ha det gott..
MVH Anita
Vackra bilder! Ha det så gott på din semester! Jag började jobba idag.......och jag hade gärna varit ledig några veckor till! =)
Svar från aos56 2012-08-14 15:47
Tack Helene att du tycker om bilderna.. Jag hoppas att din första arbetsdag har varit bra?? min första semesterdag började inte så bra..jag blev jätte förkyld på jobbet men det blir säkert snart bra igen..Och då blir det nya fotorundor...ha det gott.
MVH Anita
Min favorit blir den gula blomman, som jag tror heter Rudbeckia. Min mormor hade den i sin kolloni när jag var barn så det blir lite nostalgi över bilden. Annars svårt att välja för alla bilderna är bra, var och en på sitt sätt.
Trevlig semester
/ pia
Svar från aos56 2012-08-14 15:57
Hej Pia så härligt med lite nostalgi.. Blomman heter Rudbeckia hirta och som jag tycker är en underbar blomma ..... jag blev glad att du tycker om alla...Alltid kul att se på blommor och alla små kryp ,,
MVH Anita
En order! Njut av semester :-D
Svar från aos56 2012-08-17 22:07
Tack Mikael.. Jag lyder alltid en order...Jag har inte orkad göra något eftersom jag blev sjuk natten mot måndag på jobbet.. Men idag är det bättre .. imorgon ska sälja lite bilder på Åkraberg i Varberg och göra lite reklam för mig..
Njut du nu av helgen och ha det riktig gott
MVH Anita
Hej Anita! Du skrev i en annan medlems blogg att du hade 20000 dia som du ville skanna av, och att du undrade vilken skanner du skulle använda. Jag säger, köp inte de billigaste, vill man ha kvalite på skanningarna, och de vill man ju, lägg ett par tusen på den, ju dyrare ju bättre. Jag själv använder en EPSON Perfection V600 Photo vilken jag är nöjd med. Nackdelen är att den bara tar fyra dior åt gången så det tar ett tag. Nypris idag hos Scandinavian Photo c:a 2300:-. Med det finns ju naturligtvis fler än de märket jag har och de beror ju också på hur mycket man har i börsen att spendera. Programvaran som följer med är bra och lättarbetad men inte den bästa. Det finns ju fristående programvaror att köpa för mer pengar, men jag är nöjd men den som följer med. Lycka till med framtida skanningar, du har ju hela vintern på dig. Själv fick jag slänga c:a 70% av mina 10000 dior, dom var för bleka att göra något med, så börja nu, innan det är för sent och minnena försvinner.