SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1240. Fallande vadå?? –skylt vandel?? –eller ….. studentikost??

Man har ju hört att det regnar katter och hundar?? –och spön!! Men det här djuret har jag inte sett falla så ofta?? –eller har jag blivit lurad på något sätt??

I en liten akademisk landsortsstad?? –är det lätt att bli lurad?? De flesta är ju klyftigare än seniorplåtis?? –och den studentikosa humorn kan ju vara drastisk?? –speciellt med lite bärs i benen!!

Lund anno 2014-09-13

Inlagt 2014-09-20 07:33 | Läst 2915 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Är det skottar som firar att de fortfarande är en del av riket!
Praktisk burkhållare.
Såg du några renar?
Svar från Bob Bovin 2014-09-20 11:56
Hej,
Teknis studenter är uppfinningsrika. I sitt firande av välkomsten av nya nollor.
Renarna föll nog mera sällan.
Ha en skön dag
Bob
Ohhh Deer.... ;) Ja, nu blev det ju ingen självständighet för Skottland, så de kan ta av sig kiltarna nu... :) de skotska skåningarna... :) Lund har väl också bara ren-levnadsmänniskor så, en varning kan vara på sin plats!! Speciellt om man kör V-Sex... :) Hur mycket studiebidrag får man nuförtiden, igentligen??? :)
Nåja, ha en studentikos dag med Ninni! I solen. //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-09-20 12:04
Hej Peter,
Här firade nog skottarna mera alla nollor som kommit in på den finaste skolan i Sverige. Den på sextionde plats i världen.
Vi lever sunt i den lilla akademiska bondbyn. Litar på renar som flyger in som sparvar. Det är i alla fall drag här nere.
Speciellt i natt när vi firar kulturnatten nr 30. Fullkomligt otroligt med programpunkter. Numera deltager universitetet med fantastiska shower, för att locka småknattarna att studera i framtiden.
Jag minns när vi var enda universitetsgruppen som deltog med bilder från elektronmikroskopen för 30 år sedan. Det var tider det.
Ha en helg i norr
Bob och Ninni