Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Tillbaka i verkligheten...

I år blev det en riktig långsemester på torpet, åtta veckor totalt. Några småresor under tiden blev det såklart, upp till Furuvik med barn och barnbarn ner till Gnesta för planket. Till Uppsala för att bunkra några gånger och hem till huvudstaden ett par gånger för att sköta lite praktiska saker.

Mina bilder på årets Gnestaplank (tv) fick den här gången av diverse orsaker bli ett litet urval från mina olika böcker. Men för många besökare var dom helt nya och många trevliga samtal blev det.

Telefonbild från sommarens Gnestaplank. Starka reportagebilder från Turkiet av Malin Jochumsen och Cathrine Winberg(tv).

Det kommer antagligen att bli några över helgen resor upp till torpet under hösten också, lite beroende på hustruns nya arbetsschema. På mitt schema då?  Håller på att försöka planera in en höstresa till mina kamrater nere i Skåne. Från början hade jag tänkt och passa in höstresan med Fotofestivalen i Landskrona kommande helg men det spricker tråkigt nog. Men om en månad eller så bär det nog iväg ner till Skåne och Brödåkra igen.

Om någon är sugen på en ljusstark superskarp 35 mm f/1.4L för Canon så har jag en jag tänker göra mig av med. Nyskick med UV-filter, ligger på Köp/Sälj!

.

/Bernt

Inlagt 2013-08-20 00:20 | Läst 8339 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Trevligt att se ett blogginlägg från dig igen Bernt! Det är inte utan att man saknar dem. Det är alltid en trevlig blandning av livsåskådning, upplevelser, erfarenhet, tips, och framför allt dina bilder.
Svar från kreatören 2013-08-20 13:48
Tack Hans! Skall försöka komma igen lite oftare i höst....
Kan bara hålla med Hans, din blogg är alltid läsvärd.
Svar från kreatören 2013-08-20 13:48
Tack Arne!