Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Dax att skaffa ny gasspis...

Den oljebaserade stadsgasen i Stockholm kommer att  bytas ut nästa år till ny mera miljövänlig natur och biogas, och det är ju bra. Men det betyder också att vår gamla Ankarsrum 50-tals spis måste bytas ut mot en ny modernare. Lite vemodigt känns det eftersom vi försökt behålla så mycket som möjligt av det gamla stuket i vår lägenhet.

 

 

 Så idag vandrade min fru och jag ner på stan till en affär och tittade på gasspisar, och där fanns det mycket att välja på i olika prislägen från ca 5000 kr och uppåt.

 

 



Vi fastnade för den här snygga rostfria skönheten som kommer att levereras och monteras i mitten på december till en kostnad av 10 220 kr, lite rabatt fick vi också.

 

 

"Konst sponsras inte. Konst söker sanning. Konstnärerna sponsrar marknaden med sina liv." /M Berg.

 Det var allt just nu!

Inlagt 2008-10-23 19:54 | Läst 7172 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Nu är jag avundsjuk. Renoverade köket hemma för nåt år sen. Inte kunde jag sätta in en sån där häftig grej. Fem lågor oxå. Vad det ska lagas mat hemma hos Carlzons.
Svar från kreatören 2008-10-23 23:34
Min livspartner är en hejare på att laga mat och tycker dessutom om att göra det. Hon gör nästan alltid storportioner till mig och fryser in. Själv är hon vegitarian. Och idag en glad sådan nu när hon får en ny spis. ;-o
oj trodde inta alls det fanns gasspisar i hus i sverige längre!!!jag inte sätt en i sverige de senast 20 åren- i danmark möter man dom då och då.....samma sak här alla skall vara bytt ut om kort tid- på grund av man har annan typ gas och gasmålare...
Va härligt! Självklart är jag avundsjuk.. gasspis hade ju varit toppen. Det är något jag saknar från usa-tiden samt garbage disposal.
Livet som kökshäxa skulle va såå mycket lättare då! hehe...
Trevlig helg till er.