Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Uppåt väggarna!

 

I dag var jag hämtade en ny inramning av min orkidébild. Vi har en hel del bilder på våra väggar här hemma men inga av mina verk hitentills. Crimson har gjort canvas utskrifterna (3 st), en har hamnat  i Skåne och en kommer snart att befinna sig ute i Järfälla. Kanske kommer det att bli fler utskrifter i framtiden eftersom bilden passar alldeles utmärkt som present.


Hos min vän Christer i Skåne.





Det är Metallinramningar på Sveavägen som har gjort det utmärkta jobbet med min ramning,  jag valde en ganska kraftig svart träram den här gången eftersom den inte skulle ha någon paspartout. Jag föreslog också att dom skulle skaffa dagsljusbelysning vid arbetsbordet så att man kan se färgerna riktigt på sina arbten. Chefen kollar i bakgrunden att allt går rätt till.

 
Det skymmer fort så här års. Det var regn och blåst när jag gick hem.


Nu är bilden på plats i våran hall.

Större orchidé bild här !

 


Åsså lite gnäll på slutet! 

Har du lust att bli miljonär...
Man kanske skulle dra ihop lite duktiga lärare och fotografer och starta en friskola med bild och fotoinriktning, få en massa sköna slantar från staten och efter ett år eller så plocka ut ett antal miljoner i aktieutdelning och därefter leva gott med vin, kvinnor och sång...dax att ta ett snack med löjtnant Björklund kanske!

Man undrar ibland vad dom håller på med inne på banken efter klockan tre.
Högsta chefen på min bank har en årslön på 14 miljoner kronor likamed 100 000 kronor per arbetsdag. När hennes lön kommer på tal hänvisar hon till bankens styrelse.
– Eftersom jag har den här lönen så är jag tydligen värd den, har hon sagt.
Marknaden bestämmer vad marknadens aktörer är värda, och därför är de alltså värda vartenda öre. Snacka om cirkelresonemang!

 

Det var allt!

 

Inlagt 2008-10-30 18:35 | Läst 7375 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Mycket fin bild på orkidén. Snyggt ramad. Skall själv försöka få till något eget verk att hänga på väggen i lilla hemmet. Stilig bild på den gamla leksaken också.
Ang. bankchefer och ett antal av deras anställda. Jag anser att dom är en hög oduglingar med högriskbeteende som lånar ut pengar till andra spelberoende. Lite intressant i hela finanssörjan är att nu visar det sig tydligt att INGEN av bankerna eller dess likar har egentligen haft några pengar.
Snyggt, bilder liksom förädlas när de förstoras och ramas in.

Ang.löner så brukar jag ibland undra hur folk har samvete att ta emot dylika löner! Som de inte alls är värda ... inget under att finansvärlden ser ut som den gör, fylld med långfingrade kleptomaner.

h. Håkan