Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Hemma i stan igen...

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Hemresan från Brödåkra och Skåne i går med 10.50 bussen från Helsingborg var som vanligt, en fullproppad buss med ganska dålig ventilation. Inte så många ungdommar som det brukar vara på söndagsbussen utan mest folk i min ålder, alltså lite lagom äldre. Men bredvid mig på resan med fönsterplats satt en kille som när han tog av sig skorna visade sig ha norra europas värsta tåbira. Man önskade då att dom på bussen haft liknande masker som dom har på flygplan som automatiskt faller ner från taket vid syrebrist. Som tur var klev han av i Jönköping. För första gången på länge blev det också en kort paus i Jönköping på ca 20 min så att man kunde sträcka på benen och andas in lite frisk luft.

 

 

Den här trevliga gamla damen satt sedan bredvid mig från Jönköping till Stockholm. Hemma i Vasastan igen vid halv sju tiden där min fru väntade med middag.

 

 

Ytterligare en fotobutik som gått i graven.

 

 

För att ha någonting att bläddra i under resan köpte jag senaste Kamera & Bild och där läste jag en notis om att yrkesfotobutiken Madeco gått i konkurs. Jag arbetade som formgivare och digital konsult åt dom fyra år på 90-talet och hade en fin tid där tillsammans med personalen. Jag fick också möjlighet att flera gånger följa med på de stora fotomässorna ute i Europa just i den digitala revolutionens början. Bilden från Madeco-butiken i mitten på 90-talet.

 

 

Bonus bild.

 

 

Staircase to Heaven. Bilden från vårens besök på Louisiana.

 

 

 

Nu har man sparkat igång sina digitalmaskiner här hemma igen och allt funkade fint, jag blir lika förvånad varje gång!

 

That's all folks!

/Bernt

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2009-05-26 16:20 | Läst 8292 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Välkommen hem :)
-affe