Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Light shines in Darkness

Kanonväder i huvudstaden i går så då smiter man såklart över gatan och bänkar sig i Vasaparken för att läsa lite och studera medborgarna. Lyssnade också lite på P1 där dom bla talade om vårt stadsöverhuvud och hans TT-intervju häromdagen. Han lyckades tydligen under intervjun klämma fram inte mindre än trettiosex (36) nej. Nu bryr jag mig egentligen inte så mycket om var kungen håller på med på sin fritid tillsammans med sina sk ”vänner”. Men om det skulle bli så att kvällspressen lyckats med att ragga upp någon av de lättklädda damerna som enligt vaga antydningar svansat runt honom på diverse tillställningar och slantar av dom ordentligt så ligger han naturligtvis ganska pyrt till efter alla trettiosex nejen. Vi får säkert reda på om/hur ”affären” fortskrider vad det lider…

Annars då…


Så har ytterligare ett av mina självporträtt hamnat på en annan människas kroppsdel. Man får hoppas att tatookonstnären arbetat med giftfria färger.


Här kan ni se flera verk av tatueraren tzeni.

Och här kan ni se den tidigare tatueringen gjord med ett av mina självporträtt som förlaga.

Jag har också blivit inbjuden att deltaga i årets Gnesta-Planket som går av stapeln lördagen den 30 juli. Fotoutställningen Gnesta-Planket kommer att vara på Gamla Godsmagasinet och på Färghuset i Gnesta. Båda platserna ligger inom 2-3 minuters gångväg från Stationshuset och max 10 sekunders gångväg från huvudgatan. Utställningen börjar 11.00 och håller på till 16.00.

/Bernt

Inlagt 2011-06-01 14:03 | Läst 6028 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
På sätt och vis är det lite kymigt för kungen. Han har ju inte valt sitt jobb. Man har inte känslan att han i alla avseenden är rätt man på rätt plats, så att säga. En av alla orsaker jag är emot monarkin är att jag tycker det är fel mot de kungliga barnen att de ska tvingas in i en sådan omöjlig och konstgjord roll.

Den här historien är väl inte slut än, och det finns nog risk, som du säger, att fler ledsamheter ligger kön. Hur folk kan känna sådan glädje för att studera skandaler övergår mitt förstånd.
Makten 2011-06-01 20:46
+1, som man säger på internet när man håller med någon!

Vafan är det för fasoner att lägga sig i Kungens privatliv? Så länge han sköter sitt jobb, vilket jag tycker han gör (det är nog inte så dumt rent kommersiellt att han är lite tafatt och därmed charmig), så finns det ingen vits med att sabba familjeförhållandena. Han har som sagt inte valt sitt ämbete själv, eller ens haft någon större möjlighet att påverka det.

Jag tror inte att folk i allmänhet stödjer den här hetsen heller. Jag är emot monarkin, men inte emot Kungen som person.

-------------

Och Bernt! Jag kan förvisso tycka att det är kul att någon tatuerar in dina porträtt, men samtidigt är det lite väl mycket Hötorgskonst över det, vilket kanske till och med förtar originalens originalitet.