Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Micke Berg om Fotografiska...

I morgon kommer Micke Berg att berätta lite om Fotografiskas arbetsmetoder. På morgonen på SVT Kuturnyheternas webb, och sedan på kvällen i sändningen kl.19.00.

/Bernt

Inlagt 2012-12-17 19:13 | Läst 17623 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jo, dom verkar bete sig en hel del, skall kolla på inslaget.
Du får se upp så inte någon stackars granne råkar kasta en blick mot fönstret när du plåtar. ;)
-affe
Vet inget om ämnet alls,
får väl kolla upp vad som pågår,
Ofta nås man inte av detta när man bor i Småland.
Jag tror i och för sig att Fotografiska varit positivt i en del. Fokus på fotografi även på andra håll har trots allt ökat, som jag upplever det. Att det säkerligen förekommer en del mindre fördelaktigt också betvivlar jag inte, men det är ingen välgörenhet de sysslar med. Kulorna ska in eller också får de bomma igen. Hursomhelst så ska jag förstås se vad MB har att säga. Att han inte gör vågen ser jag inte som en vågad (!) gissning.

Sedan säger jag som Affe: du får allt se upp med det där fingret. Jag gjorde så där i luften som mindre pojkspoling varpå en, för sitt beteende välkänd person, kom över krönet med sin bil. Han såg förstås detta, även om det inte var riktat mot honom. I denna bil med personlig registreringsskylt satte han då av efter mig, varpå jag av förklarliga skäl lade benen på ryggen och lånade några villatomter...
Läser, begrundar, återkommer...... :(
Tack för tipset, ska titta på det! Fotografiska har ju tidigare fått en del negativ kritik i P1:s kulturradio, tror det var Nya Vågen. Strömholm och Gustavsson visade de rätt fint ändå tycker jag.
Ja, då har man kollat det här, och det är ju inte kul att höra Fotografiska.
Ändå så tycker jag att de tillfört Foto, en hel del i Sverige!! Det har hamnat i blickfånget. Men kanske som alltid så ger framgång en viss hybris. Så det är kanske bra med den kritik som nu sker.
Jag kan förstå Micke och vad gäller Ewa så vet jag ju inte, men ett avtal är ett avtal, även muntligt men, sedan börjar diskussionen om vad som va, sades och gällde.... Oavsett, så hoppas jag att Fotografiska tar till sig och låter det bli en läxa.

Jag nämnde för Micke vid Gnesta planket att jag hade en tanke och den har jag haft i snart ett år.... Kanske dags att försöka realisera den.... För det finns duktiga fotografer och grafiker på FS....

Men, "fingrar", "kapitalism" är för mig tämligen döda eller för starka uttryck..... precis som "kommunism" och "fuck you"..... :) "Gubbjävlar".... ;-))) //Peter-L