Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Fjorton stilla dagar i Brödåkra i första sommarmånaden.

.

Så kommer man iväg en gång till, till slut då är bäst att säga. I höstas efter min hjärtoperation trodde jag att det var slut med resor för min del, möjligtvis kortare resor till vårt torp i norra Uppland. Men nu känner jag mig ganska ok igen men styrkan och flåset får jag nog aldrig tillbaka. En hel del beror nog på att jag rökt sen femtonårsåldern alltså i över femtiofem år vilket naturligtvis satt sina spår. Jag slutade röka direkt efter min första smäll och det har hittills funkat bra. På bilden Gustav Rudbergs fina oljeskiss över Kyrkbacken på Ven.

.

Det kommer att bli en liten kortare tur den här gången. Men jag hoppas vi kommer över sundet för att besöka Copenhagen Photo Festival som vi gjort ett par gånger tidigare.

Massor av fotografi runt hela byen och så här ser det ut med gallerier m.m runt city. Vi får se hur det blir för som vanligt är ingenting bestämt.

.

Bestämt är i alla fall att jag skall vara med på Gnesta Planket senare i sommar. I år går det av stapeln  lördagen den 26 juli.

.

Hade gott!

/Bernt

Inlagt 2014-05-30 17:25 | Läst 5644 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kul och bra att du håller Skåne sällskap.... :) Och hmmm, den där fotofestivalen vore ju kul... Tack för tipset!!
Ha det gött i Skåne!! //Peter
Snygga svartvita bilder på fotograferna :) Hoppas du får en trevlig sommar, Bernt. Och tack för tipset om Fotofestivalen i Köpenhamn, det kände jag inte till. Får bli en sväng dit för mig med.
Skönt att du är på gång igen
Tyvärr är jag inte hemma för Gnesta Planket
Fast en tur till Köpenhamn i Juni låter lockande.
Tack för det tipset
Fina s/v bilder och det är väl dags att jag besöker Gnestaplanket.