Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Jag är ingen exemplarisk ordningsmänniska

Som jag nämde tidigare köpte jag häromdagen ytterligare en 500 GB hårddisk för att få utökad plats och lite mera ordning på mina bilder och mappar.
Jag är ingen exemplarisk ordningsmänniska direkt så efter ett tag så blir det ganska rörigt på mina hårddiskar, för att inte snacka om datorns skrivbord. Nu har jag arbetat ett par dagar med att backa, kopiera, organisera och lägga allt snyggt i olika mappar, skittråkigt men nödvändigt.

 

 

 

 

Bilder som igår råkade fastna ett tag framför mina ögon. Överst en bild från mitt sommarparadis Ljungdalen i norra Härjedalen. Därunder Kentauren på Observatoriekullen i Stockholm och sist en bild från förra årets första vårlunch ute vid RosendalsTrädgårdar på Djurgården. 

 

För en vecka sedan lade jag in räkneverket på sidan och det visar idag att jag haft lite över 2000 besökare. Det kanske inte låter så mycket, men för mig i min lilla kammare betyder det en hel del.

Tack för att ni tittade förbi och ha en bra tisdag!

 

Inlagt 2008-02-12 10:09 | Läst 15322 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Härliga bilder på olika sätt:)

Men du.. Mappar? Det låter jobbigt, så jag tror jag tar och slår ett slag för iView MediaPro till kategorisering. Finns t.o.m. gratis demo att testa ett tag i fullversion.

/ordningsmänniska;)
Mycket inspirerande bilder!
Tack Lotta för tips om iView skall titta på det.
Funderar annars på att nyttja AdobeBridge hårdare när jag får CS3 om någon vecka.
men härliga bilder.
mvh Rolf