Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport # 4 från Brödåkra aug 2009

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

I går åkte jag med Christer i hans lastare hela dan. Han börjar på sitt arbete hos Arnes Blommor i Påarp vid halvtio tiden. Då har den övriga personalen med Bodil i spetsen redan arbetat några timmar med att organisera och lasta dagens körningar på leveransvagnarna.

 

 

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Eftersom Christer just haft semester så börjar hans dag med organisera lite i lastvagnsområdet där det blivit lite råddigt under hans frånvaro.

 

 

 

När alla vagnar var klara och lastade började dagens körningar. Dom gick ända upp till Båstad och Vijbystrand i norr och söderut ner till Löddeköpinge, söder om Landskrona. I Löddeköpinge finns ett av Sydsveriges största köpcentrum, Center Syd. 240 000 m² stort och som årligen har drygt 4 miljoner besökare.

Jag utförde inget arbete under dagen direkt utan var mest med som "samtalspartner. Strax efter klockan arton var vi klara och parkerade lastaren i Påarp, sen tog vi Christers ”Ferrari” hem till Brödåkra igen i duggregnet.

 

 

 

Om inget annat händer skall vi i helgen försöka ta oss till Vallåkraträffen.

Skandinaviens största träff för ombyggda, stylade, original renoverade europeiska och japanska bilar. I år räknar dom med att över 1500 fordon kommer att visas upp. Massor av chrome kommer det säkert också att bli...

 

 

 

 

I dag har jag jobbat lite med några bilder från Hollandsresan på laptopen. Den här är från en marknad i Rotterdam som vi råkade passera.

Större bild finns här !

 

 

Sent söndag kväll eller måndag bär det av mot Stockholm igen.

 

Det var det...

/Bernt

 

 

 

 

Inlagt 2009-08-13 14:05 | Läst 6036 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver