Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Midsommar igen!

I vanliga fall brukar vi fira midsommar i vår fjällstuga i Härjedalen men i år blir vi hemma i Stockholmstrakten  av lite olika anledningar.

Annars då…


Jag har just printat ut en laddning bilder hos Crimson och alla är från min Blurb fotobok ”AS I SEE IT”.

På vägen hem från Crimson tittade jag in på Galleri Kontrast och Fotosidan-utställningen ”Sverige – en idyll?”, 100 bilder tagna av lika många medlemmar på Fotosidan. Bilderna då? Inte riktigt ”my cup of  tee” direkt, mera idyll! än idyll?

Länk tips!

den här siten fastnade jag en bra stund häromdagen.  

Trevlig midsommar och om en liten stund blir det sill och nubbe!

/Bernt

Inlagt 2011-06-24 14:14 | Läst 6208 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tack för länken, kanon!
Trevlig midsommar! /Matti
Lutande horisont, är inte du för gammal för sånt? :-) Eller är det kanske nubben till sillen som ställt världen på kant? :-)

"Idyll?" eller "idyll!" :-D Där fastnade jag ett tag innan vitsen lyste upp min tankelåda. Men är det inte typiskt för FS att ordna just en sådan utställning! Galleri FS på väggarna.

Tänk vad mycket foto det finns på nätet, man skulle kunna tillbringa all sin vakna tid bara med att titta på bilder på skärmen.

Även jag har avnjutit svensk sill med nubbe, trots att vi egentligen inte firar midsommar här. Delvis för att det är svårt att komma över sill :-) Svensk akvavit finns inte alls, så vi kör med dansk, men den går fint. För dagen Bornholmer akvavit, alla tiders!