Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Most popular images...

I morse gjorde jag en slagning på vilka av mina uppladdade bilder som haft mest visningar här på fotosidan och på deviantArt.com, de två sidor jag lägger ut mina bilder på.
Så här blev resultatet, de tre första på respektive sida. Ganska stor skillnad på bildval måste jag säga...

FOTOSIDAN.SE 

  

 

 

DEVIANTART.COM

 

 

Man kan ju fundera lite över varför denna stora skillnad på bildsynen på mina alster här hemma och ute i världen, och har ni några idéer om detta får ni gärna höra av er.

 

 

En före och efter bild igen från hårddisken (före direkt från kortet).

 

"Photography to the amateur is recreation, to the professional it is work, and hard work too, no matter how pleasurable it my be". -Edward Weston

Hade gott!

Bernt 

 

 

Inlagt 2008-02-13 12:50 | Läst 16747 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Undrar om inte deviantArt-besökarna är mer intresserade av och öppna för efterbearbetning än besökarna på fotosidan.se som emellanåt kan vara väldigt konservativa? Och, det är vanligare med naket på deviantArt vilket kanske gör att bilderna står ut mer i fotosidans utbud.
Men, jag är förvånad, trodde nog att den superba gasmaskbilden skulle vara omåttligt populär på deviartArt :) För mig är det hugget som stucket, jag gillar bägge delarna. Tack!
Jag fick ett mejl i morse...
....................................................................
Tjena kompis!
Jag följer din blogg varje dag och du ställde en fråga om hur det kan komma sig att det är så stor skillnad mellan fotosidan och deviantart. Fotosidan har jag aldrig tyckt varit riktigt bra så därför bllir svaret något färgat. Ett för litet utbud i kombination med ovana betraktare. Tuttar är alltid tuttar även om de är stora!

På Dunkers startar den 16:de Sally Manns utställning. Jag åker dit, helt klart!

.....................................................................

Det ligger kanske en del i det han säger om ovana betraktare och att tuttar drar till sig många "tittare". Och det ligger också en hel del i det som Daniel skrev om att det är vanligare med naket på DA än här på FS vilket gör att bilderna står ut mer här.

Sen kan jag verkligen rekommendera Sally Mann utställningen, såg den flera gånger när den var i Stockholm. Alltid fint att se originalkopior på de bilder man sett av henne tidigare i böcker och på nätet.

//Bernt
Annan målgrupp tror jag är den största orsaken. Kolla vilka som har kommenterat på dina bröstbilder. Kön + ålder sen gör du samma sak på dA.