Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Stambyte..?

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Köksavloppsstammen är den av stammarna som har den kortaste livslängden (dessa kalkar igen av olika typer av fett) dvs. mellan 40 och 50 år. Problemet med köksavloppsstammen är inte att den går sönder utan att det till slut blir stopp i den på grund av avlagringar. Toalettavloppsstammarna håller oftast längre. Livslängden på stammen avgörs i princip av hur ofta den används.

 

 

Vissa dagar känns det som om man skulle behöva göra ett stambyte på sig själv. Rensa bort allt skräp och starta om från scratch.

 

Foto: Christer Smedberg

 
Men i morgon är det en ny dag, och vad som kommer att hända då det har jag ingen aning om just nu.

 

/Bernt

Inlagt 2009-03-25 00:57 | Läst 6594 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Heheh... låter som om du har ett stambyte att se fram emot? Eller är det bara lite löst fladder av basala ganglier i framloben?
Själv byter jag nog avloppsstammar till badrummet nu i sommar...ska ju byta golv och fixa till grunden på min semester... åh så kul?!?
(men behövligt)
Kollar lite på dunderklumpen nu innan dagis och en ny dag på jobbet.
Ha de bäst!
Häxan
Det händer ibland att jag känner igen motivet i dina bilder oxå;:).
Hälsa frugan att hennes omklädnad av loppis-fåtöljen ser verkligt bra ut. Jag ser fram emot att få sänka ner min tunga lekamen däri.
chris
Testa att rensa rören vetja! Jag gjorde en tarmröntgen för några år sedan och då fick jag fasta eller i alla fall bara inmundiga buljong i 2 dar och dessutom lite extra medel för att tömma systemet ordentligt. Och vet du vad? Jag tyckte jag mådde bättre efteråt. Det kändes faktiskt som om man blev av med slagg och avlagringar. Förresten så närmar vi väl oss Fastan i alla fall :-)
Ber om ursäkt om somliga inte uppskattar sådana här kroppsliga beskrivningar
mvh
Pa