Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Cillas utmaning a la Chasid Mark II

Cillas utmaning var så kul att jag kör ett varv till! Samtidigt så passar jag på att uppmana fler bloggare att anta utmaningen! Klicka på foton för att se dem i större format.

1) Skogsrå. Ett foto som jag är nöjd med men som enskilt foto har det inte riktigt fått det mottagandet som jag har räknat med. Utställningsserien "Möten med naturens väsen" i sin helhet har däremot fått ett bra mottagande och många visningar.

2) Going Underground. Ett ganska så vanligt motiv för mig. Det går att skapa foton med enormt djup med ett fisheyeobjektiv som används på rätt sätt. Ögonblicket efter att jag tagit fotot kom ett tåg in på perrongen och den översvämmades med folk.Titeln till fotot kommer från dagens låt!



3) Elk. Ett foto som rönt mycket uppskattning här på Fotosidan. Jag är själv mycket nöjd med slutresultatet. Som lite kuriosa så kan jag förtälja att jag hann med att ta två foton på älgen, nummer ett var ett misslyckande och nummer två satt som den skulle!

Utmaningen Mark I hittar du här


Dagen låt: Going Underground - The Jam

Klicka på låten om du vill lyssna på den!

//Chasid

Inlagt 2008-08-11 08:49 | Läst 8532 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Här har du fått till 3 bra bilder.Både natur och stadsbilder.Som stadsfotograf gillar jag bild nr 2 men jag kan ta till mig bra naturbilder.Jag funderar på om jag skulle börja att blogga men jag är ju dålig på stavning.Så när jag skrivit något så får väl frun läsa igenom det.Jag får se.
FH Kenneth
@ Kenneth

Dett fins rätstaving i Firefox


@ Chasid
Mkt bra bilder, älgen är väl mest unik så jag förstår dess popularitet