Frilansreporter, fotojournalist och rockfotograf. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag är en dokumentärfotografÄven om jag rönt viss framgång som skribent och fotograf är jag i grund och botten en dokumentärfotograf som nyfiket antecknar det jag ser och upplever med min kamera eller mitt anteckningsblock och det kommer jag nog att fortsätta med så länge jag lever. Bilden tog jag under en resa i Lettland och jag fick mycket god kontakt med familjen.

Text och foto: Mikael Good


 

Inlagt 2017-05-17 18:12 | Läst 565 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
  (Kommentarer granskas innan de visas för andra).
Närhet! En mycket bra bild!
- hawk
Svar från Chasid   2017-05-19 20:16
Tack för din kommentar Håkan! :)
/Mikael
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt