Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Mikael Good, Photojournalist and Writer



Nu kan du gilla mig på Facebook :) Jag har startat upp en sida för att lära mig mer om sociala medier och hur man bäst kan använda dem för att nå ut med sina bilder och tankar. Jag har en del internationella besökare och därför har jag valt att skriva på engelska. Men har du exempelvis Google Crome kan du lätt översätta texten till svenska. Klicka på länken så kommer du till min sida:
http://www.facebook.com/pages/Mikael-Good-Photojournalist-and-Writer/165442906800724

Dagens låt: I don´t Wanna Grow Up - Tom Waits

//Chasid 

Inlagt 2011-05-19 14:50 | Läst 7166 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Från skärmdumpen tycker jag också det ser grymmt bra ut! Antar det är ett utomordentligt sätt att nå ut på, så tycker det verkar vara ett mycket mera smart än hysteriskt drag :) Får prova detta själv så småningom
Svar från Chasid 2011-05-20 09:34
Facebook är ett utmärkt sätt att knyta kontakter långt utanför landets gränser. och nå betydligt fler än vad jag gör på Fotosidan. Sedan jag startade min egen Facebooksida har antalet internationella besök ökat markant till både min portfolio och min blogg.
//Chasid
Som marknadsföringsgrej är det säkert helt rätt. Själv har jag tillsvidare ställt mig utanför Facebook, även om delar av omgivningen utövar ett diskret grupptryck :-)
Svar från Chasid 2011-05-20 09:37
Rätt använt är Facebook utmärkt för marknadsföring, framförallt för att det går att ha en direkt kontakt med kunderna på ett sätt som inte har varit möjligt tidigare. Men det finns även gott om exempel på företag som har misslyckats med sin Facebook-marknadsföring och i stället har tappat i anseende.
//Chasid
Hej!
det snackas mycket om bilder som läggs upp på facebook kan användas av facebook, stämmer detta. Förlorar fotografen bildrättigheten till bilden??? Detta är vad jag hört, troligtvis stämmer det inte.
mvh
Morgan Larm
Svar från Chasid 2011-05-20 09:40
Det kan faktiskt stämma, men det gäller i så fall bara det material som publicerats på Facebook och vill de "låna" mina lågupplösta foton för sin marknadsföring så spelar det inte mig någon större roll.
//Chasid