Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Skola om dig och bredda dig om du vill ha ett arbete

Är råd som jag ofta får för att komma ur min arbetslöshet. Men faktum är att jag redan har breddat mig ganska så rejält de senaste åren och sedan januari 2010 har jag haft en del korta och längre projektanställningar som informatör, webbredaktör, reporter, fotojournalist och redigerare.

Jag har tidigare arbetat som grafisk formgivare och originalare på ett tryckeri i många år. Men trots en gedigen arbetslivserfarenhet och kunskap är det svårt för mig att få jobb inom det yrkesområdet. Därför har jag passat på att läsa upp mig och arbeta inom det yrke som jag är utbildad till; informatör/kommunikatör. För att ytterligare bredda mig har jag specialiserat mig på sociala medier såsom twitter, facebook och blogg. Jag har blivit ganska så bra på att hantera sociala medier för att nå önskade resultat. Under de senaste åren har jag även haft en del kortare projektanställningar som reporter och fotojournalist i Lettland och Ryssland samt arbetat som redigerare på en lokal tidning.



Men det är ett arbete som informatör eller kommunikatör som jag helst vill ha och trots att jag har varit på en hel del intervjuer och varit tvåa på många sådana arbeten som sökts av hundratals andra har jag ännu inte fått något napp… Men med tanke på min bredd och min arbetslivserfarenhet samt de positiva resultat som jag kan visa upp vore det riktigt konstigt om jag inte får något napp snart...



Är du eller någon som du känner på jakt efter en informatör, webbredaktör, grafisk formgivare, originalare, redigerare, fotojournalist, reporter, multimediakreatör eller en person som besitter alla de kunskaperna. Då är du eller ni varmt välkomna att kontakta mig. Jag är van vid att hålla igång ett eller flera projekt samtidigt. Jag har ett stort socialt engagemang och är social, kreativ, målinriktad och tycker om att lära mig nya saker.



Jag har ett klart mål med mitt arbete och det är att använda mina kunskaper och de gåvor som jag fått på ett så effektivt sätt som möjligt så att det gynnar andra människor. Detta är den grundinställning jag kommer att ha oavsett vilken arbetssituation jag än hamnar i. Mina ambitioner är höga och även om jag kan jobba självständigt strävar jag efter att vara en del av ett kreativt, nytänkande team som gemensamt arbetar för att uppnå bestämda mål på bästa sätt.

Här finns en del av mina arbetsprover

Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: http://www.chasid.fotosidan.se/blog/index.htm



Dagens låt: Career Opportunities - The Clash

//Chasid

Ps: Jag ska inte skriva att jag är arbetlös mera. Nu är jag istället mellan jobben :) 

Inlagt 2011-09-16 11:21 | Läst 8577 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?