Kameran ljuger inte......

Dag 332 Om jag tycker om Comhem?

Om Comhem tycker jag inte.

Varit utan bredband sedan lunch idag, min sambo skulle jobba hemifrån. Hur bra gick det? Pratat med supporten och det skall vara fixat till kl 22 i morgon kväll. :-( Nu verkar det vara igång en stund igen. Men det finns ju internetdelning på Iphone och Tele2 fungerar.


Får väl ta med en minnesbild från flygningen hem.

Ha de gott
//B-O 

Inlagt 2014-11-28 22:35 | Läst 2012 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Inte lätt när internet inte ComHem:) Samhället har alltid varit sårbart, nu är det värre än någonsin. Alla pengaflöden, nödvändiga samhällsfunktioner som larm mm och en massa andra saker lägger av på stört när en kabel grävs av eller när än 'viktig' switch/server klappar ihop. Mycket bättre att sväva bland molnen:)
Svar från Bert-Ola Ekh 2014-11-29 13:15
Jo visst är det så att man gör sig beroende av dessa moderniteter. Stressad bara för att man blir av med internet en dag. :-)
Ha de gott
//B-O
Dom har svårt för sig!
Svar från Bert-Ola Ekh 2014-11-29 13:16
Ja det är ganska ofta avbrott.
//B-O
De har vidtagit åtgärder för att öka säkerheten för användarna. ;)
Jag kommer få ge mig in i deras spännande värld inom kort, men en jag känner bor ganska nära och där verkar det fungera ganska bra. Spänningen är oliiiiiiiidlig...

Jag har ett 4G-kort i min bärbara dator i alla fall där jag tryckt i ett bredbandskontantkort, så det går ju att komma åt nätet ändå. Dock blir det ju lite begränsat med datamängden då.
Svar från Bert-Ola Ekh 2014-11-29 13:26
Spännande att följa dig i fortsättning då.
Ha de gott
//B-O
Fina bilder Har inte någon erfarenhet av comhem Har Telia det fungera bra inga avbrott de är inte så billiga Ha en skön helg : ) // Gert
Svar från Bert-Ola Ekh 2014-11-29 21:58
Tråkigt när det är avbrott.
//B-O
Det är ett elände när det inte fungerar. ComHem var inte bra och vi har nu Bredbandsbolaget, men det är inte heller optimalt. Gillar din molnbild, just där spelar det inte så stor roll...
Hälsningar Lena
ztenlund 2014-11-29 20:43
"Fiber", 4G eller DSL? Det är ju viss skillnad, även om det är samma företag...

Jag har haft "fiber" och det har, förutom en strulperiod för några år sedan, fungerat rätt bra. Däremot så borde det vara skottpengar på t ex deras f*rbannade telefonförsäljare och en del andra saker som gör mig som kund allt mellan smått irriterad och heligt förbannad. Telefonförsäljarna hör till den senare kategorin. GRRRRR!!!one111!!!
Svar från Bert-Ola Ekh 2014-11-29 21:59
Tack Lena, har haft tankar på att byta, men det är säkert inte bättre på andra håll.
//B-O