Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

Emaks betraktelser 82/Sommarbloggens lägesrapport VI - Provtryck av Bornholmsboken beställt.

Jag har nu suttit och scannat samt redigerad bilder så mycket att mina fötter svullnat. Ungefär som under skidresorna till Val Gardena de senaste åren, då bussen går non-stop från Växjö till Wolkenstein/Selva och hotell Olympia, bara 100 meter från Gondolliften upp till toppen av Störtloppsbacken. Bara att hoppa i pjäxorna på morgonen när bussen kommit fram (vilket på grund av förstorade fötter brukar vara lite problematiskt) och sen slänga sig ner för Saslong. Men det brukar bli lite frukost och en öl också innan man slänger sig ner för det klassiska hanget, åtminstone för en del.



Man känner sig ungefär sån nu när man ska knäppa på sommarsandalerna, lite trångt att klämma i foten (och behov av ett glas öl). Men det brukar försvinna när man aktiverar sig lite, vilket jag ska göra nu nu efter allt stillasittande för att färdigställa bildfilerna. Ska bl. ta några turer med min oväxlade Skeppshultare i hembygden de sista semesterdagarna, om inte vädret sätter stopp vill säga.

Mera om boken kan du läsa på Fotogalleriets blog. Det blev 90 sidor och 86 bilder till slut.  Får se om det blir några ändringar efter provtrycket, vilket ska komma i nästa vecka.

Ha det bra!
Nils/

Inlagt 2014-07-29 18:24 | Läst 2747 ggr. | Permalink
Ser härligt ut med en öl i solskenet, även om det är snö ;) Fin bild, Nils. Likaså dina Bornholms-bilder (och bilden på den uppblåsbara poolen är också bra).
Men...inte ska du göra scanning/bildredigering Med fötterna!!?
Inte konstigt att de sväller. Hehe

Skämt å sido,...jag vet precis vad du menar. =)
Upplever det likadant.

//J
Svar från Nils Bergqvist 2014-08-02 12:12
Kan man kanske tro, som dom såg ut...bara konstatera att man inte är 18 längre...