I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Varför?

Varför tog jag den här bilden? För att jag ville. Jag gick förbi motivet, stannade upp och vände om för att ta bilden. Behövs fler skäl för att göra en bild? Även av ett vardagligt motiv som det här.

Inlagt 2020-03-07 08:30 | Läst 2371 ggr. | Permalink
Att vilja ta en bild och även vända om för ett motiv man sett är väl skäl nog.
Hade du inte gjort det så hade det nog skavt i minnet hela dagen.
Snygg form.
Svar från Bjarne 2020-03-08 18:04
Du slår nog huvudet på spiken där Maggan! Jag har gått förbi platsen igen och lockats av den, men då kom jag ihåg att jag redan fotat där! Tack så mycket för kommentaren.
Hälsningar, Bjarne
Den vackra stensättningen är ska nog, den är vacker i sig! Och halvcirkelbågen framträder fint i ljuset uppifrån, hälsningar/ Björn
Svar från Bjarne 2020-03-08 18:08
Tack Björn! Kul att du ser detsamma som jag själv gjorde.
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Svar från mig: Eftersom du absolut inte kunde låta bli och att du kunde se möjligheten till ett utmärkt foto. Det finns många gånger några motiv som ingen annan ser som är intressanta - gillar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2020-03-08 18:10
Hej Erik! Tack så mycket för din kommentar. Kanske drar den lite i WE-ådran hos dig? Det beror kanske på om man tycker motivet är vackert eller fult, eller kanske lite både och.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Erik Madsen 2020-03-08 18:20
Hej igen -motivet er så absolut et WE-motiv, men vi WE-entusiaster mener jo, at WE-fotografier skal være i farver :-) :-)
Mvh. Erik.
Jag tycker att det är häftigt när en hela tiden ser motiv, var man än är! Bra val med svartvitt och svaret är precis som du skriver - därför!
Svar från Bjarne 2020-03-08 18:11
Ja, man behöver ju inte mer skäl än så för att ta en bild. Ibland ser jag motiv överallt och ibland är det torka, men det är väl så det är. Tack så mycket Jocke!
Hälsningar, Bjarne