I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Vinterpromenad 3 feb - mitten

Då följer här fortsättningen på vinterpromenaden i "hemmaskogen" på Nävlingeåsen i Skåne. Molnen börjar skymma solen mer nu, men ibland lyser den igenom. Vid rundans södra "vändpunkt" kommer jag igenom hagmarker där hästar betar på sommaren. Vilken är den bästa bilden bland dessa fem?

#1

#2

#3

#4

#5

Inlagt 2013-02-10 16:05 | Läst 3559 ggr. | Permalink
Det var svårt att välja en favvis, men om jag måste får det bli........Hmmmm... Nr 2...eller 1.......eller 3!! =)
Alla är bra på sitt sätt, så det var inte lätt! =)
Ha en finfin kväll!
Svar från Bjarne 2013-02-13 18:46
Hej Heléne! Mina aviseringar har slutat att fungera, så här fanns en massa kommentarer jag vat omedveten om! Tack för att du funderade och svarade!
Ha en bra kväll!
Bjarne
Hej Bjarne!
Dina bilder är alltid fina och välbehandlade. Känner mest för bild nr 1, men det är hårfint mot 2 och 3. 1:an har ett fint djup och jag gillar kaveldun. Har dock haft svårt att hitta sådana utan att bakgrunden blir rörig. Du har däremot hittat en riktigt fin och lugn bakgrund.
Vill gärna även kommentera nr 4. Gamla och lite medfarna grindar är vackert, men eftersom den främsta grinden helt dominerar förgrunden upplever jag att de horisontella linjerna stoppar upp mig och inte blicken inåt i bilden. Men visst letar sig blicken inåt i bilden, men kanske med lite onödigt stort motstånd?
Svar från Bjarne 2013-02-13 18:48
Hej Ulf! Tack för en mycket utförlig kommentar! Intressant med dina tankar om grinden som "broms". Det har jag inte funderat över förut, men det ligger säkert mycket i det!
Hälsningar
Bjarne
Visst är det härligt med frost!! Allt gott
Svar från Bjarne 2013-02-13 18:48
Yes box! Fast jag längtar lite till våren ändå...
Hälsningar
Bjarne