Bilder och tankar. När kameran inte ljuger.

Läste Affes blogg. Det är lätt att manipulera och sprida rykten.. Som sagt vi ska nog vara på vår vakt, när vi ser det stora utbudet av bilder . Men tyvärr så är de här bilderna sanna. Detta hände på Drottninggatan. Mannen har varit inne på Systembolaget och efter det hände det här hot och en spark. .Jag undrar vad kommer allt hat kommer ifrån ifrån?

 / Bengt

 Mannen låser upp sin cykel,och vänder sig hastigt och sparkar.

Efter hon lyckligtvis har parerat sparken hotar han henne med något föremål ,Jag vet inte vad. Kvinnan blir livrädd.

Även jag blev  rädd eftersom han stirrade på mig och min kamera. . Så jag skyndade därifrån.

Tyvärr ingen kul blogg den här gången

 / Bengt

Inlagt 2015-02-10 03:36 | Läst 3339 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken jävla idiot. Ursäkta språket...

Hade jag tagit dom bilderna så hade jag lagt ut hans ansikte över hela Facebook och skickat in dom till alla stora dagstidningar.

Hur anser han sig ha rätt att sparka en annan människa? Vem tror han att han är?
Verkligen en obehaglig människa!
Som Tommy skriver, jag hade också sett till att publicera dessa bilder med mannens ansikte väl synligt överallt där jag kunnat. Oprovocerat våld som detta har inget plats i vårt samhälle.

Man får tycka precis vad man vill om tiggeriet och tiggarna som sådant men att attackera dessa människor kan aldrig vara rätt väg att gå.
Skrämmande! Just i detta fallet tycker jag det är helt självklart att mannens ansikte skall synas. Det han gör är faktiskt kriminellt.
Skrämmande med allt hat som finns.
/Krister
Hej jag har skickat bilderna till kvällstidningarna Om de kommer publiceras vet jag inte.. Jag är inte med på Facebook. Även om det är en kriminell handling så vill jag inte visa ansiktet på de här bilderna. Om någon tidning bestämmer sig att publicera bilderna , så kommer inte dom heller att visa mannens ansikte.. Men jag ville ändå visa på hatet som finns.
/ Bengt
Omänskligt beteende mot en medmänniska.
/Bob
Ett svin förklädd till snickare är fortfarande ett svin!
Du borde få ett humanistiskt pris för dessa bilder!
Så sorgligt att se.
Göran
Svar från bassa 2015-02-11 18:01
Tack Göran jag tyckte det var viktigt att visa bilderna.
/ Bengt
Polisanmälan? Du har ju bildbevis.
Svar från bassa 2015-02-10 16:22
Hej Johan och övriga. Jag ville visa vad jag och min kamera såg. Att polisanmäla eller fortsätta någon process
är inte meningen med mitt fotograferande. Jag kan förstå reaktionen, och att jag bör gå vidare när jag såg den här förnedringen och grymheten.. Men jag tar bilder, och hoppas på reaktioner. Det andra vilar på samhället, och ordningsmakten. Det ska helt enkelt inte få ske.
/ Bengt
Johan Pihl 2015-02-10 21:29
Där kan jag nog hålla med dig, Bengt.
Jävla idiot du fick på bilden, sådant här går jag igång på! Bra val av dig att inte publicera ansiktet, alla är oskyldiga tills dom fallit, hur dumt det än kan låta i detta fallet. Med lite tur så finns det övervakningskameror som fångat hela händelseförloppet också.

Senast jag var på Systembolaget så hade jag en fullvuxen man framför mig som sa till kassörskan att, "-Jaha, ni har tiggare här utanför också. -Jag har hört att de som sitter utanför Ica drar in 1500: var om dagen, så jag överväger att sluta arbeta och börja tigga jag också, det verkar ju lönsamt".

Så sprids rykten! Och nu spred jag det vidare här:(
Svar från bassa 2015-02-11 18:00
Hej Ingemar.Det finns rena lobbyister som bluffar ihop massa osanna storys,.
Det ingår i hatet.
Märkligt.
/ Bengt
Otäcka människa! Ja nog kan man undra vart allt hat kommer ifrån! Mannen ifråga borde inse att det lika gärna kunde varit han som livet farit fram så hårt med. Olika falla ödets lotter! Yvonne
Svar från bassa 2015-02-11 18:10
Hej Yvonne .Så är det . Obehaglig typ.
/ Bengt
Det var mycket bra att du dokumenterade det och jag hoppas innerligt att tidningarna väljer att publicera bilderna.
Du skriver "Det andra vilar på samhället, och ordningsmakten. Det ska helt enkelt inte få ske." Håller med dig men vi är alla en del av samhället och tyvärr kan inte ordningsmakten ställa förövare till svars om ingen anmäler det inträffade...hoppas att någon annan såg det också och anmäler. Vet av erfarenhet att det kan vara tufft och obehagligt att anmäla och man kan också utsättas för hot men det finns tyvärr inget annat sätt att komma åt de som begår dessa avskyvärda handlingar och stoppa dem. Hoppas att det inte uppfattas som kritik utan det är bara min reflektion!

Hälsningar/Kirsten