Här lägger jag in bilder som betyder något speciellt för mig och som innehåller en känsla

Just another day

Inlagt 2014-07-30 20:55 | Läst 961 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina djurporträtt!
- hawk
Svar från gnagarhazze 2014-07-30 22:14
Tusen tack
Gillas, fina bilder! Hils, LO
Svar från gnagarhazze 2014-07-31 00:17
Tusen tack LO!Efter allt experimenterande och hundratals bilder i papperskorgen och frustrerat varit missnöjd med bilderna hittills för att inte hittat rätt till det jag vill med bilderna så har jag äntligen hittat stilen jag från början var ute efter!Svartvita porträtt med svart bakgrund, som visserligen inte passar alla bilder men så här vill jag ha dom!
Jag stannade upp mitt i all härva av experiment och frustrerat inte känt att jag kommit nånstans så började jag gräva i flera år gamla bilder där hittade jag bilder jag tagit och gjort om till svartvita och mörkat ner bakgrunden för att dölja stängsel mm.Då bara plötsligt slog det mig hur jag ville ha det, stilrent i svartvit.Äntligen är jag nöjd.Sen hittade jag två andra fotografer som körde samma stil, Lukas Holas och Wolf Ademeit och fann inspiration i deras bilder...Puh trägen vinner med oj vad frustrerande det har varit.Återigen tusen tack LO
Grymt snygga djurporträtt, där den översta är en favorit. Inte lika tight beskuren i bild 1 och inte skugga över ögat som i bild 2. Det svartvita är klockrent!
Ha det fint!
Svar från gnagarhazze 2014-07-31 18:36
Tusen tack Micke!Efter mycket vånda och frustration hundra tals exprimentbilder så hitta jag den stil jag ville ha :-) kul att du gillar dom men det är ett pillande med remask.

Ha en skön kväll
Denna blogg är ej längre aktiv