...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Go, underbar, duktig och lite galen

Ja, så tycker väl dom flesta om små barn i sin närhet. Så även jag, jag är faster till lilla Ellies mamma.

Har inte kommit oss för att göra någon "riktig" fotografering av henne, men det blev en del bilder när hon var hit förra veckan.

Inte lätt, kvicka ben som gärna skall röra på sig.

Hon var väldigt intresserad av fågelbadet vilket inte kändes så hälsosamt så jag fick hämta lite rent vatten i en bunke. ( som snabbt vickades ut på klänningen  )

Men vart tog det vägen ?

Ibland är det långt mellan bloggarna, men i kväll blev det två :-)

  //   Ing-Marie

Inlagt 2017-08-11 22:33 | Läst 196 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Härliga bilder av en go och sprallig tjej, lite drygt ett år kanske? Och hon gillar att bli fotad här, minspelet tycker mig avslöja att hon vet om att du/ ni tittar på henne och det tycker hon är skoj! Fint tycker jag!/ Björn T
Svar från imse 59   2017-08-11 23:20
Tack Björn !
Ålder stämmer bra. ett år och tre månader.
Hon vet vad jag gör, efter nästan varje bild så kom hon och skulle kolla på bilderna, svepte med fingret på displayen och på min D500 kan man ju göra just så som man gör på mobilen. Men blir lite fundersam hur hon fattade att man kunde göra så, hon är ju bara van med mobilfoto och lite skillnad på dom och på min pryl med 70-200 på. Men dom fattar snabbt !
ing-marie
Härliga bilder på den lilla gullisen, ja det gäller att ha koll på dom hela tiden, kanonfina bilder! LO
Svar från imse 59   2017-08-12 23:59
Tack så mycket !
Ja, man vet aldrig vad dom kan hitta på.
ing-marie