"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Dagen för beskedet...

Idag var det dags för oss att få beskedet om omorganisationen. Beskedet blev för vårt arbetslag en smärre chock. Arbetslaget skall läggas ner och vårt arbete flyttas till andra delar av landet. Ingen var förberedd på detta varken länsledning eller vi. Nu måste var och en av oss bestämma om vi skall följa med arbetsuppgifterna eller vara kvar i Dalarna och byta arbetsuppgifter. Hela vår verksamhet skall bort härifrån inom 1 år. Så här var dagen i bilder.

Pendlarkamrater i väntan på bussen

Morgon på bussen

En cyckel vid ån, kanske ett litet varsel om dagens besked kanske??

Arbetslaget samlas efter beskedet, för en gemensam promenad och lunch....

Gruvarbetarn vid gruvan visar hur kollgorna känner sig just nu..

En titt över gruvan, Falun och jobbet.....

I morgon är det hundutställning och en annan dag.. 

Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-03-30 16:57 | Läst 9604 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Ingela!
Jag har varit med om samma sak som du idag. Jag har 5 km till mitt jobb idag, enkel väg. Om jag flyttar med till Göteborg får jag 65 km till jobbet.Det är nu det hela börjar kan man säga. Det var sorg stämning på jobbet. Ha det så gott du kan. Kram Annika.N
Svar från Ingela Ring 2007-03-31 15:47
Jag tror att det var många som upplevde samma sak samma dag just i går.... Hoppas det löser sig så bra det kan för många av oss..
Hej på dej
Var glad att du har ett alternativ! Hos oss lägger dom ner allt i hopa och det är 200 man som blir utan jobba. Rätt ut i arbetslösheten i norrland.
mvh Thomas
ps du kan läsa om eländet på min blogg.
http://thomas.tangerfors.se
Svar från Ingela Ring 2007-03-31 15:49
Tittade på din hemsida. Mycket snygg sådan dessutom. Blev då påmind om att "gårdagens" nyheter är dagens verklighet för många. Hoppas det löser sig för dig och kamrater. I arbetslivet är vi alla shackpjäser verkar det som.