"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Äntligen...(hemsida och nya layouten)

Efter mycket tänk och en del jobb har jag fått ordning på hemsidan igen. Egentligen har jag inte en hemsida utan fyra. Vartefter tiden gått och sidorna växt har strukturen blivit alltmer rörig. Så något behövdes göras. Nu tror jag att jag har fått till det. Enklare att hitta och enklare att uppdatera (tror jag). En nu startsida har det blivit och ifrån denna kan man gå vidare till mina fyra hemsidor. Sedan har mitt bildgalleri fått en ansiktlyftning så att det blir enklare för mig att uppdatera med nya bilder/gallerier samtidigt som jag hoppas att det blir enklare att hitta runt. Hitintills har jag hunnit med att lägga ut en del av sommarens bilder och när det är klart hoppas jag hinna med att fylla på lite varteftersom.

Passar på att testa bred layout och att länka till bilder i fotosidans album...

Hunnebergsgatan

Eftersom jag oftast har mest bilder i bloggen borde jag nog använda denna layout. Men det som stör mig är att alla gamla blogginlägg blir "förstörda" då de är gjorda för vanlig layout. Så jag får nog tänka lite till innan jag slutligen bestämmer mig.. 

Hemsidan: 

www.ingelaring.se

Inlagt 2009-11-08 11:10 | Läst 2647 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?