"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Blogg100 (100)

Sista inlägget i Blogg100 2016. Hur har det gått? För att få svar på detta får man gå tillbaka till varför jag antog utmaningen från början. När utmaningen kom letade jag efter fotoinspiration.  Så utan att tänka så länge konstaterade jag att "Det här kan jag göra". Hur blev det då. Jo tack bra. Jag har fotat mer denna vår än jag gjort på länge. Förhoppningsvis har jag lärt mig något och utvecklats. Bloggen har på köpet hamnat på förstasidan över mest lästa och mest aktiva bloggar. Jag har under även testat både Adobe Photoshop Lightroom och Adobe Photoshop Elements. Resultatet av detta är att jag nu beställt Lightroom (inte cc utan 6:an). Så snart kan jag jobba med mina Raw-filer och använda en enklare linskorrigering mm än i min gamla Photoshop. Så på det stora hela har det gått bra. Men det är mycket tveksamt om jag gör om detta. I så fall får jag ha någon mer uttänkt plan.

Hur det blir med bloggandet här framöver får vi se. Just nu finns inga krav, planer eller tankar.

Avslutningsbilden får bli några sommarblommor från helgen som gick.

Blommor juni 2016

ingelaring.se

 Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

#blogg100

#blogg100foto

Inlagt 2016-06-08 05:48 | Läst 2807 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Grattis och bra jobbat. Lite "tvång" kan vara bra ibland för att lära sej nya saker. Jag föll på att man måste ha internet i 100 dagar. Tänkte inte på det då jag började.
Hälsningar Lena
Svar från Ingela Ring 2016-06-08 19:09
Tackar. Lite nytta har nog haft av att tvingas fotografera till inläggen. Men nu tar jag nog och varvar ner lite ;-)
Härligt fin slutbild! / Björn T