fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Promenaden, banaliteterna och kameran, en treenighet som ger bilder och blogg. Eller bara ren terapi?

Både  och, kanske.  Eller  alltihop, beroende på hur  man ser det. Fotografering u.p.a.? Något som bara sker, liksom. Ungefär som man tar en karamell ur godisskålen och stoppar i munnen utan att tänka på  det,tar  man en bild där  man går  under promenaden, bara för att bilden finns där.

Den här bilden passerade jag igår och tog hem med kamerans hjälp.

Den bara fanns där och jag ville ha den med mig: linjerna, mörkret och geometrierna. Utan promenaden hade jag inte passerat här, och utan den  hade jag  aldrig sett bilden. Så promenaden  är  mitt grundläggande fotohjälpmedel.  Plus bra skor och en hyfsad kamera.

Ur led  är tiden.

De kör nog  med lokal tid här, i omgivningarna var det redan eftermiddag. Det var inte därför jag tog bilden, tidskillnaden upptäckte jag inte förrän jag kom  hem. Ville helt enkelt ta en bild till av motivet.

Sedan  missade jag bussen  precis. med typ 2o sekunder. Inte för att  jag visste att den skulle komma, men jag såg den och insåg att jag  inte skulle  springa. F.ö. var jag ju ute  och promenerade.

Nästa buss skulle komma om 12 min. och när jag spanade framåt   förstod jag att det inte skulle ta så lång tid att gå till den, så jag gick. Och hann. och behövde inte skynda. och hann ta en bild till på vägen.

Sedan kom bussen.

IDAG...

...tog jag en banal bild

och åt några sådana här

Och tidigare nån gång gick jag här.

Inlagt 2015-09-03 19:01 | Läst 940 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver