Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

INDIANSOMMAR

***

Flödande höstsol, nästan vindstilla och 17-18 C nånstans. Kaffe och ostmacka utomhus. Långpromenad utefter Saxevägen. Och så ta in en ny uppsättning ringblommor för vasen på bordet. Helt ointresserad av andra paradis än det vi har framför ögonen. Och jag glädjer mig varje gång jag ser I vid resultaten av sin möda. Här i Korsheden har vi inga "riktiga" planteringar, men några pallkragar med frön har det blivit. Och dom lyser extra just nu på hösten.

*

*

***

Inlagt 2017-10-16 22:23 | Läst 1325 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Björn. Det er samme temparaturer her - helt usædvanlig for årstiden. Vi har også næsten samme temperaturer om natten !!
Hold da helt op for et smukt efterårsbillede med et ekstraordinært flot lys. Jeg gillar også det lave optagelsespunkt med den uskarpe forgrund.
Med venlig hilsen fra Erik.
Svar från Khalad 2017-10-17 18:30
Tack Erik,visst är det skönt med lite höstsol och värme! I skrivande stund nu är det dock normalmått och runt tio igen. Tyckte också att det blev bra med en riktigt låg kamera!/ Björn T
Ja, det är fantastiskt vilket väder och värme vi har! 'Höstsommar' var ett ord jag hörde på radion idag.. Återigen, vilken tur att vi har dessa årstidsväxlingar.. som dessutom går in i varann, helt sömlöst.. Känns som man blir förvånad varje höst över hur fint det kan vara! Känner mer och mer en undran varför man ska åka utomlands.. Men det finns säkert skäl till det också..
Hälsn!
Svar från Khalad 2017-10-17 18:32
Det är , eller i slirande stund var, hur skönt som helst. Just såna här höstdagar har man ju inte räknat hem i förväg, dom kommer som sköna, glada överraskningar! Tack Jan!/ Björn T