Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

PAUS

***

Dags för en paus från bloggen. Det känns för grinigt helt enkelt. Jag är här för att det varit roligt och ofta uppmuntrande. Just nu känns det inte alls så. Såklart  har vi olika preferenser vad det gäller fotografiska uttryck, val av teknik och vad vi använder våra foton till. Och inte minst vad vi använder bloggen till.  En del tycker det är roligare att meka med bilar än att köra bil, det är accepterat. Men inte så inom foto alltså? Det är ju annars bara att haka på det man själv gillar och strunta i resten. En annan möjlighet är ju att dom som har stor erfarenhet stöttar dom som inte har det. Men det är bara mina funderingar. Jag tror inte jag slutar för gott men en paus blir det.

*

*

***

Inlagt 2021-04-08 22:18 | Läst 1573 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Va tråkigt. Jag kommer att sakna dina bilder och texter. Pausa och kom tillbaka snart.
// Conny
Jag brukar ju läsa/titta din blogg och det ger mig mycket.

Välkommen tillbaka!
Hej Björn - jag är väldigt ledsen. Hoppas du får tillbaka motiveringen. Du har varit en av mina inspiratörer här på FS. Hav det godt så længe.
Med många vänliga hälsningar från Erik i Roskilde / DK.
Dina bilder behövs här. Strunta i griniga gubbar.
Tack för fina kommentarer, jag vill bara lägga till att det inte gäller mig, jag får inte så mkt mothugg så det stör. Det är det allmänna hackandet på "andras" sätt att jobba som ger mig negativa vibbar/ Björn
Jo - det är nog lite så inom foto att det är mycket pekpinnar och tyckande för andras räkning. Det finns fog för att bli trött ibland.
Vi får hoppas att det räcker med en liten eftermiddagslur.
Hej Björn.
Jag slutade efter ett års bloggande och tog bort det jag publicerade innan jul. Efter att personer skrivit till mig och uttryckt att de saknade min blogg tänkte jag om. Vet inte om det var riktigt.
Jag inser att man ska hålla käft på forumet, för där regerar "gänget". Det finns alternativ till fotosidan som jag använder. Som många andra uppskattar jag det du skriver. Hoppas du omvärder ditt beslut.
Du får ta och ladda om....
Jag har förstått att ditt humör går upp och ner och det påverkar förstås det mesta du gör, så och inspirationen att blogga. Dessutom är det en del trista kommentarer som jag helt tar avstånd ifrån. Jag hoppas du kommer tillbaka för jag kommer att sakna dina inlägg. Barncyklarna har utvecklats en del. En väldigt charmig bild.
Hälsningar Lena
Hej,
Jag läser och ser dina bilder med intresse. Jag kommer att sakna dig.
Du är välkommen tillbaka
Bob
Att blogga är väl lite som livet är lite upp och ner och man tappar sugen och då är det nödvändigt med en paus. Så har det varit för mig under åren och jag har pausat några gånger, men efter en tid blir det kanske kul att få skriva lite om tillvaron med lite bilder därtill. Du är mycket välkommen tillbaka skall du veta.
Ha det gott/Stig
Håller med dig Björn, känner likadant av flera olika skäl.. Har redan trappat ner en del, men det kommer ända att dyka upp bloggar ibland med viss oregelbundenhet, går inte in på FS varje dag ens ibland.. men ibland går jag ändå in varje dag men engagerar mig inte i bloggarna så mycket längre, det tar ofta för mycket tid, just nu har jag rätt dåligt med den varan..
Hälsn!
Synd. Jag tycker att det är intressant att se och läsa om dina minnen betraktelser och reflektioner kring dina bilder.

Hälsningar Jörgen
Håller helt med om dina synpunkter. Det är synd om man bara vill såra någon. Ragnar ett talande exempel. Tycker det var väldigt tråkigt. Jag själv har väl inte fått några negativa kommentarer men har tröttnat ordentligt. Men det beror på mig själv. Det är inte roligt att fotografera längre. Det är bara mina barnbarn som jag fotar nu. Sista gången jag tog mycket bilder var i Jokkmokk 2019. Allt jag visar på FS är gammal skåpmat som jag visat tidigare. Sista bloggen var i slutet av december. Nu åker jag till Jokkmokk igen och hoppas på få tillbaks lite fotoglädje. Som förra gången kommer jag att avstå TV. radio, internet. Det är bara kameran som kommer med. Hur länge jag stannar vet jag inte. Brukar skoja med familjen att det kanske blir när första snön kommer.
Dina bilder har jag alltid gillat. Särskilt familjebilderna. Gamla som nya. Dom som är det värdefullaste.
Sten
Härlig bild och en cykel utan onödiga krusiduller..och såna tofflor känner man ju igen ;)
Kan vara skönt med en paus men väntar ju såklart ;)
HaD/Gunte..