Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Svarthakedoppingar i Vrinnevi våtmark

Stack iväg till Vrinnevi våtmark imorse. Det är ju som jag sagt förut en liten pärla! Särskilt härligt på morgonkvisten innan alla andra riktigt vaknat till liv och tagit  sig till skogs.

Idag var det fyra par svarthakedoppingar där, så jag vill påstå att chanserna är goda att åtminstone ett par får till det! :D 

Den översta bilden är tyckte jag blev jäkligt cool. Jag brukar inte vara sådär jättenöjd generellt men den här skulle jag fasiken vilja skriva ut 50x70 och ha hemma på väggen! Däremot är jag otroligt nojig att den inte är spikrak. Det är så jäkla svårt om "horisonten" är rak tycker jag. Verktygen i Lightroom är inte heller alltid exakta, tvärtom kan det bli kaos istället! Aja.

Inlagt 2024-04-21 15:30 | Läst 482 ggr. | Permalink
Så vackert, det är en av mina favoritfåglar, tråkigt att de nästan inte finns några här nere i syd då. Fin vinkel och bakgrundsoskärpa
Svar från krisljungberg 2024-04-21 16:10
Tack ska du ha! Ja just ja, tror vi har pratat om det förut att det är lite brist på dom neråt Skåne. Märkligt hur det kan vara så stor skillnad när det inte är så himla långt emellan ändå.