LaMotte Foto

Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Handboll

Blandar upp all bandy med en handbollsmatch. KFUM Trollhättan - Melleruds IF (29-22). KFUM är serieledare och MIF ligger sist i tabellen vilket bådade för en enkel seger för Trollhättan. Men en bra bit in i andra halvlek så stod det endast 18-17 till KFUM. Tillslut rann detändå  iväg och de vann en stabil seger.

Postat 2014-01-22 10:01 | Läst 2490 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Kvitterat

I söndags möttes IFK Vänerborg och Västerås SK i Arena Vänersborg. En jämn och tät match med två bra försvar. IFKs Joakim Hedqvist gjorde 2 mål på hörnor och fram till den 88 min så ledde IFK med 2-1. Då klev VSKs Jonas Nilsson fram och satte kvitteringen som också blev slutresultatet.

Derby

Lite sent att lägga upp bilder från ett annandagsderby nu? Det var ju trots allt förra året det spelades. Nåväl, traditionsenligt annandagsderby mellan Villa Lidköping och IFK Vänersborg i Elitserien i bandy. Villa var det starkare laget och vann tillslut med 6-2. Mest spektakulärt var att polisen bröt matchen i början av den första halvleken i ca 15 minuter för att få in alla (över 5000) åskådare i arenan i Lidköping. Det var tydligen supporterbussar från Vänersborg som kommit fram försent. Fram till den ofrivilliga pausen så var IFK det starkare laget men efteråt tog Villa över matchen.