Spontana tankar som inte är förutbestämda.

I går var det en fin sommardag varför skulle det bli sådant regn precis idag MIDSOMMARAFTON?

Jag önskar er alla vänner på Fotosidan samt redaktionen underbara fina helgdagar även om det  är som här i Skåne.
 Vi har haft regn hela eftermiddagen.

Det gör så ont i mitt hjärta när jag tänker på de som älskar denna eftermiddag där de är med barn/barnbarn för att dansa kring midsommarstången klädd i vackra sommarblommor och grönt. 

Jag tillägnar er alla denna fina bild som är tagen på åttiotalet i vår hembygdspark. En av de bilder jag har i min bok om Hässleholm. Här är det många generationer som gläds åt dans, sång och musik.

 Hälsningar Gun-Inger

Inlagt 2012-06-22 17:05 | Läst 4488 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Visst är det trist med regn på midsommarafton... men man får trösta sig med att nederbörden ger fin färgstuns åt naturen. Hoppas sillen smakade bra i alla fall.
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-06-23 22:06
Du har så rätt vår trädgård tyckte naturligtvis om att det regnade. Jag led inte av det själv men är så social så jag tänker på de som ville vara ute och få känna det som det skall vara midsommarafton. Visst smakade sillen bra......
Ha det gott
Gun-Inger
En glad midsommar Gun-Inger. Vi har också fått massor av regn..Och det blev ingen dans rund midsommarstången!!! En härligt sommar bild som man längtar efter
MVH Anita
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-06-23 22:17
Bilden är väl så härlig där de sitter i gräset och njuter av dansen. Ett tag sedan den blev tagen men alltid lika aktuell för en midsommarafton när den är som bäst.
I dag fick vi ännu mer regn så jag har syndat för jag har lovat mig själv gå ut en timme om dagen.
Ha det nu bra
Gun-Inger