Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Hårda klistermärket

Los moppos hade satt sitt avtryck på en skylt för att ringa nödsamtal, kändes busigt gjort. Det är nog ett gäng hårdingar så jag säger inget.

Inlagt 2023-10-18 13:05 | Läst 435 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hehe, eftersom jag själv har en veteranmoppe och deltar i en del mopedrallyn så vet jag att Los Moppos består av ett gäng medelålders till äldre nostalgiska mopedåkare. Hårdingarna är nog ganska lätta att ha att göra med :). Det "farligaste" är nog att många av mopparna är "viktkompenserade", dvs trimmade, eftersom de flesta väger betydligt mer än vad de gjorde när de var 15 år.
//Anders
Svar från mojje 2023-10-18 19:55
Härligt att höra att Los Moppos låter som ett trevligt gäng, jag hade inte räknat med annat i och för sig. Det där med "viktkompensation" låter som ett bra namn istället för trim, det var en rolig tid då man körde moped. -Tack för din kommentar Anders!
Kul inlägg! Mopedrenovering, trimning, nostalgi, gemenskap. För herrar som minns tillsammans. Fin hobby det, har tyvärr inte tid/ork över för det, men har största förståelse.
Svar från mojje 2023-10-18 19:57
Tack så mycket för din kommentar Stefan, moped var roligt och lätt att meka med man lärde sig mycket hur en motor fungerar.