I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #359: Svartvitt gatufoto från Amsterdams centralstation

Inledde gårdagen med att ta spårvagnen till Amsterdams centralstation. Hoppades på minst lika bra gatufotomöjligheter som jag upplevt på en del andra stationer. Byggnaden ser väldigt mäktig ut på utsidan, men när man kommer in är det moderniserat till största delen plus att det är spärrar för biljettkontroll nästan direkt efter man kommer in. Men även om inte den där mäktighetskänslan infann sig så blev det ändå en kul gatufotostund.

Slut för idag!

/Niklas

Inlagt 2015-03-05 08:55 | Läst 1453 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra och dessutom snygga gatubilder Niklas. Gillar kvinnan och hunden, fångade i steget.
/ Bengt
Svar från niiiik 2015-03-05 10:01
Stort tack, Bengt!
Glädjande ord!
/Niklas
Fina svartvita bilder, Niklas! Gillar speciellt översta bilden! Man undrar vad de pysslar med och kvinnan i bakgrunden, som du fångat i farten. Nu längtar jag till Amsterdam! Vi är ju ett ganska stort gäng som drar dit i april, med Mats Alfredsson i täten! Kanske har du lite tips att komma med?
Svar från niiiik 2015-03-06 09:07
Tack, Agneta!
Vad dom än håller på med tror jag det finns en mobiltelefon med där nånstans... :-)
Förstår att du längtar, det är en riktigt läcker stad, vackert nästan överallt! Och en dröm för en gatufotograf, speciellt i rusningstid, då flest människor är i farten. Mellan 8-9 och 18-19 ungefär verkar det som. Nu blir det helg så då är det kanske annorlunda.
Har hört talas om Mats Amsterdamresa och hade gärna hängt med, men jag hade redan bokat in vårresorna. Åker även till istanbul och Portugal i april.
Var med på en fototräff hemma hos Eva Wistemar i söndags. Hon verkade också vara peppad inför resan!
Häng med i bloggen för mer tips och ställ gärna specifika frågor.
/Niklas