I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #401: Istanbul Streets in B&W

Some b&w street photos from the area on the other side of the tram tracks from the Grand Bazaar. They were taken on the 15th of April. Those of you who look in on this blog regularly might recognize this area as I've posted some shots from there before.

Thanks for today!  :-)

Niklas

Inlagt 2015-04-20 20:17 | Läst 2777 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Varför skriver du på engelska ?
Svar från niiiik 2015-04-21 12:59
För att jag har utländska fotovänner via facebook och deviantart.com som följer bloggen iaf så länge den är "live" från resan till Istanbul och Lissabon. Jag hinner inte blogga dubbelt eller trippelt och hoppas att de flesta svenskar förstår engelskan hyfsat iaf.
/Niklas
Otroligt intressanta bilder. Du växer hela tiden Niklas!
Svar från niiiik 2015-04-21 13:00
Stort tack, Tommy! :-) Fint sagt av dig!
/Niklas
Gillar hur dina bilder fångar vardagen och jag fascineras över hur du fångar allt och alla. Själv är jag inte ens i närheten att fotografera gatufoto, men jag uppskattar och beundrar bra bilder. Sista bilden med mannen som dyker upp ur luckan var en fullträff...
Ha det bra!
Svar från niiiik 2015-04-21 13:01
Tack, Mikael! :-)
Jag var 50 meter bort när han gick ner och tänkte att han väl skulle komma upp igen. Fick vänta fem minuter, men sen kom han!
Ha det gott!
/Niklas
Ständigt en massa olika försäljningar på gatorna där med många kartonger kommer jag också ihåg. Fint dokumenterat av dig!
Svar från niiiik 2015-04-21 13:03
Jag tror att dom har grossistverksamhet förutom butikerna i det här området. Annars skulle det vara färre kartonger...
Tack, Danne!
/Niklas
Snyggt i svartvitt! Mina favoriter är den första som är närgången, mannen i bild tre och näst sista som är häftig med blandningen av levande och konstgjorda människor.
Hälsningar, Bjarne