I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #736: Haarlem, Holland, mars 2015

En avstickare från Amsterdam under min sportlovsresa för drygt två år sedan. Jag har tidigare bloggat om den här dagen här och här. Gick igenom alla bilderna från dagen för ett tag sedan och hittade några till som jag tyckte kunde vara värda att visa.

Ha det gott, alla!

Niklas

Inlagt 2017-04-26 11:28 | Läst 1366 ggr. | Permalink(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Att själv vistas i städer bland folk är nästan det värsta jag vet men ändå tycker jag att det otroligt roligt och intressant att titta på bilder som dom här. Man ställs inför många frågor och funderingar. Gillar mest den fina ögonkontakten med killen i blått som talar i telefon.
Sten
Svar från niiiik   2017-04-26 19:57
Tack så mycket för en intressant kommentar, Sten!
Tur att vi är olika, eftersom jag gillar att vara i städer och fota, så får du se bilderna hemma i lugnet!
/Niklas
Kvast- och mannekängbilden är bäst! De två sista är lite gulliga. Nummer fyra har en fin triangel samt en intressant likhet vad gäller huvudbonader.
Mvh
Fredrik
Svar från niiiik   2017-05-01 10:54
Tack, Fredrik!
De där vita mössorna tilltalar gatufotonörden i mig! ;-)
/Niklas