Att spegla det jag gillar.

Tillvaron känns ibland lite inrutad..

Den bara rullar på.. fylld av dagliga rutiner..

Det är nog bra att försöka fylla det inrutade med något vettigt..

Tack för mig!

Inlagt 2017-02-25 21:25 | Läst 2436 ggr. | Permalink
Har stått och sett på de här strecken ibland, de är kul, fick en " kryss i taket" bild en gång, men luffarschack har jag aldrig funderat på innan; snyggt gjort.
Svar från ehrsa 2017-02-25 22:51
Hej! Ja, ibland är himlen full av dessa kondensstrimmor! Och planen flyger ju i sina korridorer med jämna mellanrum medans vindarna där uppe driver iväg strimmorna tills nästa och nästnästa plan lägger ut sina streck.. ofta blir det ett ganska exakt lika avstånd mellan dessa streck, som här! I det här fallet måste det finnas en 'korsande' flygkorridor på en annan höjd där vindriktningen är en annan, som också den driver iväg strimmorna, lagom för att det ska bli ett rutmönster.. Tack! Stefan.
Hälsn!
Inrutat och snyggt. Man får fylla det med något och varför inte kryss och nollor ;-)
Svar från ehrsa 2017-02-25 22:54
Hej! Visst är det så.. man får försöka fylla det 'inrutade' med något konstruktivt! :-) Tack! Ingela.
Hälsn!
Ha, alltid finns det nåt att pyssla med :-)
Det var väl du som hade kryssen och vann förstår jag.
ing-marie
Svar från ehrsa 2017-02-26 22:08
He he, ja min hjärna blev nog lite crazy.. visste inte vad jag skulle göra med den här ändå lite ovanliga bilden, tagen från Västerbron för en vecka sen.. Ja, det var jag mot nån löjlig 'Gud' där ovan molnen.. jag vann! :-) Tack Ing-Marie.
Hälsn!
Haha, kul idé!
Svar från ehrsa 2017-02-26 22:10
Hej! Tack! Ernst Göran. Det tog en vecka innan min hjärna 'värkte' fram den här idén med detta motiv.. Bilden togs från Västerbron, nära Södermalm.
Hälsn!
Härligt, det där hade jag aldrig kommit på fast jag har tittat på dessa strimmor så många gånger.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2017-02-26 22:15
He he, återigen så är det mycket 'slump'.. att det kan bli så här tydliga rutmönster och inte bara streck, det har jag nog inte sett lika tydligt tidigare, så det här mönstret kanske är rätt ovanligt ändå? Men sen visste jag inte vad jag skulle göra med denna bild, men efter några dagar kom plötsligt min 'ofta' trötta hjärna på det här.. det såg lite 'crazy' ut, men det kanske funkar.. Tack! Lena.
Hälsn!
Så är det för oss alla...livets lina går inte alltid rakt.
Ha det bra ändå
Gun-Inger
Svar från ehrsa 2017-03-03 22:35
Hej! Ja, visst är livet inrutat ibland.. man får göra det bästa av situationen, kanske lite luffarschack kan liva upp tillvaron.. :-) Tack! Gun-Inger.
Hälsn!
Det gäller att ha fantasi. Kul, hoppas du hade kryssen.
Svar från ehrsa 2017-03-04 11:26
Hej! Det tog några dagar att 'värka' fram denna variant på detta motiv.. visste först inte vad jag skulle hitta på med bilden! Ja, jag vann! Det var jag mot 'Gud'.. där ovanför.. Tack! Margareta.
Hälsn!