Att spegla det jag gillar.

Ben.. lätt att ta dom för givet..

Men, nog kan åtminstone jag känna att dom inte hänger med som förr.. här är ben fotade från konserthusets trappa vid Hötorget i Stockholm när jag satt där och samtidigt inmundigade en 'Turkisk burgare'..

En virvelvind drog förbi..

Avslutar med en bild från 'blomklockorna' på Jakobsbergsgatan i city..

Var rädd om benen, det blir rätt trist när dom inte fungerar..     Tack för mig!

Inlagt 2017-10-12 23:07 | Läst 1985 ggr. | Permalink
Hej Jan.
God ide med et fint tema.
Holder med dig om den sidste del af teksten (kender det fra mig selv).
Mvh. Erik.
Svar från ehrsa 2017-10-13 00:09
Hej! Erik. Förstår att du instämmer i den texten! Jag är yngre än dig (61) men jag kan ändå känna att benen inte längre är som dom var för tio år sen.. Promenerar ändå så mycket jag hinner med, men antagligen borde man röra på sig ännu mer.. Tack, och ha det gott Erik!
Hilsen!
Rolig ide gillar bilden på de flygande påsarna skarpt :)
Svar från ehrsa 2017-10-13 10:28
Hej! Kameran stod bredvid mig på ett av de nedre trappstegen och så fort något/någon intressant kom in i min 85:a's sektor så tryckte jag på min fjärrutlösare, och plötsligt kom den här lilla virvelvinden med påsarna, så jag provade även med en bild på detta och det gick ju bra! Tack! Joakim.
Hälsn!
Joakim88 2017-10-13 10:59
Väldigt smart idé ändå, samt roligt. Ungefär så som en hund ser på ”världen” höjdmässigt menar jag då ;)
Kul serie !
Så många fotvänliga skor du har fångat !
Men har man högklackat undviker man nog kullerstenar.
Minns när jag var ung och bodde bredvid torget i Gävle, inte praktiskt att gå hem på kvällen med högklackat på dessa stenar.
Och papperskorgar ? Såna finns det inte där vid Hötorget ?
ing-marie
Svar från ehrsa 2017-10-13 10:45
Hej! Det var nog fel tid på dygnet för högklackat.. gissar att det finns såna skor här lite senare.. Det är i alla fall ett trevligt ställe att sitta på när solen skiner där, det är mycket folk som passerar här hela tiden! Det finns bra med papperskorgar vid Hötorget, men det blir ändå en hel del småpåsar som far omkring i vinden.. Vet att hela torget storstädas varje kväll när 'handlarna' packat ihop sitt efter dagens handel! Ha en trevlig fotohelg, själv så jobbar jag.. Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Välfunnet och välgjort, precis som det brukar från dig. Och betr benen har du naturligtvis rätt...../ BjörnT
Svar från ehrsa 2017-10-13 23:10
Hej! Ja, när man tänker på hur beroende man är av sina ben så får man en 'lätt' ångest när man tänker på ifall dom börjar krångla.. vad gör man då..? Det blir en stor omställning.. Det gäller nog att hålla promenerandet igång så mycket det bara går, så mycket annat än det går det nog inte att göra för att förebygga problem med benen.. För mig är det en del skillnad nu jämfört med för 10 år sen kan jag känna, och det är inte till det bättre.. Men det kanske är normalt när man passerat 60.. men det vet jag inte! Tack! Björn.
Hälsn!