Att spegla det jag gillar.

Den här helgen tänder jag ljus..

för min far som avled för drygt ett år sen, efter en tids cancersjukdom. Han hann fylla 80 år, men inte 81. Han tyckte om att fotografera, och mitt fotointresse kan jag se att han har överfört till mig. Han tog även till sig den nya digitala tekniken, som den ingenjör han var. Indirekt så är det han som gjort att jag idag har en väldigt fin fotoutrustning.. som jag använder nästan varje ledig dag.. Och varje gång jag använder den så går tankarna till honom.. Tack farsan!

Här är ett smide med ljus som jag hittade i hans förråd vid röjningen efteråt, och konstigt nog hade jag tittat efter ett sånt här smide i affärer under en tid, men inte hittat nått..

Nu tänker jag ta en rejäl Whiskey, också den efter farsan..

Tack för mig!

Inlagt 2014-10-31 20:46 | Läst 2740 ggr. | Permalink
Det gör Du helt rätt i, tänker likadant om min far fast det är 58 år sedan han gick bort.
Ingemar C
Svar från ehrsa 2014-10-31 21:41
Hej! Oj, 58 å sen.. det är så gammal som jag är.. Tack för kommentaren!
Mvh!
Tyvärr så gick både mina föräldrar bort unga, mamma alldeles för ung. Men så är det och så förbli det. Du fick i alla fall 80 år, och dessutom en hel del annat som lämnades kvar. Smidet är väldigt fint, det innehåller både livskraft och förgreningar inför framtiden. Trevlig helg Jan!
Svar från ehrsa 2014-11-01 09:31
Hej! Ingemar.
Det är extra tragiskt med föräldrar som går bort tidigt, det måste ha varit tufft! När min far blev sjuk så hann man att vänja sig vid tanken under 1,5 år, så det blev ändå ingen överraskning. Och han led faktiskt inte, trots den. Min mor lever fortfarande, lika gammal hon, bor i egen liten villa med trädgård och kör bil dessutom.. Hennes mamma (min mormor) dog för bara 2 år sen, 98 år gammal.. :-)
Mvh!