Att spegla det jag gillar.

Den soliga sidan av Kungsholmen..

För några dagar sedan kändes det som en första liten vårdag, med en värmande sol och svaga vindar! Då är en promenad utefter Norr Mälarstrand på Kungsholmen ett trevligt utflyktsmål, så även denna gång!

Rålis..

Trångt vid fågelmatningen..

Tycker dom mest ser ut som pilsnerflaskor..

Högalid

Skinnarviksberget på Söder

Stadshuset

Jag vill ha en egen måne..

Under broarna.. (Vasabron)

Konstig byggnad.. Regeringskvarteren.

Mekaniska terrorstopp.. för riksdagen

Riksbron

Vid Norrström finns en Sångsvansfamilj bland alla andra fåglar, troligen samma familj jag tidigare sett vid Isbladskärret på Djurgården. Dom håller helt enkelt på att övervintra här.. sånt såg man aldrig förr!

Sen mörknade det och jag gick hem..   Tack för mig!

Inlagt 2016-02-10 21:21 | Läst 846 ggr. | Permalink
Oj vad mycket folk som var ute i det fina vädret...kul att se!
Pilsnerflaskor, bra liknelse... :) men jag gillade bilderna på änderna...tycker de är fina. Tycker att bilderna under bron blev läckra också med de röd-gul-målade rören/balkarna.

Må så gott!
Svar från ehrsa 2016-02-11 20:54
Hej! Det var verkligen en fin dag att bara vara ute och 'flanera', med kameran.. Det röd-gula under bron är ett skydd för cyklister för att inte slå i huvudet.. Tack! Lena.
Hälsn!
Tack till dig.
Nu har ungdomarna redan börjat lätta på kläderna medan vi äldre har mössan på.
Det var många trevliga mysiga bilder du visar i dag också.
Den där månen i ny eller är det en skära med fågel på.
Bilden bröt av mot övriga inte fel det.
Så har du ankor med som en fotograf bör ha som strövar omkring.
God natt
Gun-Inger
Svar från ehrsa 2016-02-11 21:04
Hej! Du har rätt, ungdomar lättar snabbt på klädseln så fort solen skiner lite extra.. Vi lite äldre tar det gärna lite lugnare med det..! Kråkan sitter på en måne i 'nedan'. Tack! Gun-Inger.
Hälsn!
I början av veckan fanns det lätt vårkänning i mina trakter. Men natten till onsdagen landade det bortåt i dm snö. Soliga och färgglada bilder du bjuder på.
Svar från ehrsa 2016-02-11 21:07
Hej! Vad trist med den snön.. men det är ju så det är nu.. instabilt är väl ordet? Tack! Ingemar.
Hälsn!
Fina bilder och visst är det njutbart att promenera med kameran i huvudstadens solsken!
Svar från ehrsa 2016-02-11 21:09
Hej! Det är nog det mest rogivande som finns, en kamera och sedan en längre promenad på 'vinst och förlust' nånstans runt i stan, det tröttnar jag aldrig på! Det blir alltid bra! Tack! Dan.
Hälsn!
En härlig samling bilder som vittnar om en lång promenad i vackert vårlikt väder. Din liknelse med pilsnerflaskor är slående.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2016-02-11 21:11
Det var verkligen fint i söndags, som gjord för en längre promenad där kameran var med, så klart.. Skönt att kunna hålla nere ISO:t på låga nivåer.. Ja, det var lustigt att Gräsänder kunde bli pilsnerflaskor, med en lång slutartid.. :-) Tack! Lena.
Hälsn!
Ser ut att ha varit en fin och olig dag, får nästan vårkänslor när jag ser dina bilder. Fina promenadstråk där och många trevliga motiv du hittat.
Svar från ehrsa 2016-02-13 23:28
Hej! Det är precis en vecka sedan nu, som det var så här fint! Det var verkligen en dag som det kändes som lite vår i luften, kanske den första? Södra sidan på Kungsholmen är väldigt trevligt den här årstiden när solen skiner, kan rekommenderas.. Tack! Margareta.
Hälsn!