Att spegla det jag gillar.

Tidig morgon, sett från en bro..

I veckan gick jag upp tidigt och mötte solens uppgång (nåja), hade hoppats på rejält med dimma i det stilla och fina vädret men sådant vet man ju inte i förväg, och den var rätt så begränsad.. Men har man redan vaknat så kan man ju ändå bege sig ut och njuta av det som bjuds! Målet var Årstafältet, där brukar dimman kunna ligga kvar lite extra i den svacka som finns där, men det blir i en annan blogg. På den fina tågbron med tillhörande cykelbana över Årstaviken fastnade jag ett bra tag, i det fina morgonljuset fanns det en del vackert att fota där! Här är några bilder från min morgon.

                                                               ____________________

Skanstull, längre bort i öster..

Tack för mig!

Inlagt 2015-10-04 11:09 | Läst 1242 ggr. | Permalink
Fina morgonfynd vid vattnet. Det är fint att gå där!
Svar från ehrsa 2015-10-04 19:34
Hej! Tack! Jan-Olof. Visst är det fint där, och inga bilar passerar heller..
Hälsn!
Spännande bilder! Och en miljö jag också gillar...

Må så gott!
Svar från ehrsa 2015-10-04 19:36
Hej! Lena. Den bron är uppskattad av många, tänk att slippa alla bilar samtidigt som man passerar detta vackra parti av Årstaviken.. Där är också fint alla årstider! Tack!
Hälsn!
Lena Eriksson 2015-10-04 23:51
Fint även att åka tåg över en tidig morgon...
Många riktigt fina bilder där Jan, inte minst dom från Skanstull! Trean från slutet är min favorit, gillar att jag ser bron längre bort genom fackverket!/ Björn T
Svar från ehrsa 2015-10-04 19:40
Hej! Björn. Tack så mycket! Det var ett speciellt sken från soluppgången borta vid Skanstull, där fanns en del dimma kvar som liksom 'sög upp' solens strålar, dessutom är ju den gamla nitade tågbron också fin, nyrenoverad som den är nu i somras!
Hälsn!
Enkla och sköna bilder allihopa. De utstrålar ett mycket behagligt lugn.
Svar från ehrsa 2015-10-04 23:29
Tack! Ingemar. Det var verkligen stilla och 'lugnt' den här morgonen! Hade gärna haft lite mer dimma, men det vet man ju aldrig hur det blir med det.. Fin morgon ändå!
Hälsn!
Det blev en fin samling bilder från din morgontur.
Fint med speglingar och morgonsol också.
Svar från ehrsa 2015-10-05 21:53
Hej! Ja jag blev lite överraskad av att det fanns så mycket vackert den här morgonen även om det inte var så dimmigt. Jag brukar aldrig gå upp så här tidigt när jag är ledig, får nog av det i jobbet.. men som sagt, det var fint! Tack! Margareta.
Hälsn!