Fortfarande lika oklart med inriktning. Jag skriver om det jag känner för och om saker jag gärna skulle få mer kunskap om och höra andras åsikter.

Det brummar

Skulle se en film på eftermiddagen men det brummade i ljudanläggningen på bion så jag gick.  Det var inte särskilt högt i styrka det är brummet men jag vet att jag ibland inte klarar av att negligera sånt om jag har noterat det på en gång när filmen börjar. Så jag blev inte långvarig där. Ska försöka se filmen ( Augustilunch i Rom ) imorgon  på biografen Victoria istället.

Ja då stod jag där på trottoaren på seneftermiddagen och funderade på vad jag skulle göra istället. Då kom jag på att det brummar lite extra på Sveavägen också denna lördagkväll. Cruising kallas det visst. Massor av diverse gamla jänkarbilar, både parkerade och cruisande.

Några få  bilder som inte på något vis är representativa för hela evenemanget.

Skojig stor kylaröppning

Enkelt men funktionellt

Här har det visst gått en maska

'Longer, lower and wider'  brukade man säga om de nya årsmodellerna i USA på 60- och 70-talet

Cobra

En annan Cobra. 427:a

Pizza är gott. Bil(d)  nr 1  har blivit åskådarläktare.

Inlagt 2009-08-15 22:54 | Läst 1519 ggr. | Permalink
Vilka läckra åk! Varför var jag inte där med Rollein?!
Svar från Enicar 2009-08-15 23:21
Det var en Hasselbladare där, med en mycket noggrann och eftertänksam skötare som mätte ljus vid motivet med separat mätare och noga valde bildvinkel. Rollein hade fixat det där galant
Ja, brum som brum..... :-) När jag såg de första bilderna så trodde jag att bilden var en reseskildring från Cuba. Men Sveavägen, sanna mina dar.... Trevligt och fina bilder!! Trevlig helg! /Peter-L

PS Rom och augustilunch, låter ju härligt, måste kollas upp DS.
Svar från Enicar 2009-08-16 21:55
Tack för kommentar.
Nu har jag sett filmen 'Augustilunch i Rom'. Mycket fin liten film.
Cobror i all ära men åskådarläktaren tar priset, inte minst lagning av skärmen. Är det en så kallad sömsvets??
Svar från Enicar 2009-08-16 21:53
Jag var otroligt imponerad av prestanda hos AC Cobra när jag började läsa biltidningar i slutet av 60-talt. Det sitter väl i på nåt vis fortfarande, därav Cobra-bilder. Skärmlagningen ser ut som något min mamma som är pälssömmerska skulla ha kunnat fixa fast hon hade gjort det mycket snyggare.
Det här börjar bli otäckt, först berättar du om ditt köp av jubileumsutgåvan av "Famous Blue Raincoat" på CD som vi båda hade vinylversionen av och nu visar det sig att även du fascinerades av / drömde om Shelby Cobra och att din mamma dessutom var pälssömmerska. Har vi växt upp i parallella världar eller?
Svar från Enicar 2009-10-30 07:59
Haha, ja vi delar mer än vi anar med våra medmänniskor. Och ändå är vi alla lite olika individer i alla fall.
mvh
Pa