Det blir nog en ganska blandad blogg. Mitt fotograferande har ingen speciell inriktning utan är mer en avkoppling och ett eget nöje utan några större ambitioner. Ibland finner jag också nöje i mina gamla bilder likväl som i mina nya.

Födelsedag

Ett av mina barnbarn fyllde 18 år i helgen och hela familjen samlades för att fira. Vi har inga jättefester utan brukar samlas och äta när vi firar någon. Jag brukar alltid ta med kameran (naturligtvis) för att åtminstone ta några bilder. Ibland får jag kommentaren "måste´ru fota hela tiden?" och då får man ta en paus, fast så mycket tycker jag inte att jag fotar.

Dessutom så vet jag ju att när jag emellanåt kopplar in datorn på TV:n och vi samlas och tittar så gillar alla att titta på bilderna och minnas, det blir ofta mycket skratt eftersom vi minns hur kul vi hade då. 

Mitt fina barnbarn på 18-års dagen

Nedan är från när hon fyllde 6 år, en eftertänksam lite flicka.

Naturligtvis vill alla jag ska ta en gruppbild också, det brukar gå sådär....

Ha en fortsatt trevlig dag.

/ Peter

Inlagt 2018-06-14 12:08 | Läst 1368 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jättefina bilder på fickan, både när hon var 6 och nu då hon är 18 och blivit en skönhet! Och jag gillar gruppbilden, den är "trovärdig" och rolig!/ Björn T
Svar från arpeand 2018-06-14 19:48
Tack Björn. Jag fick ta en "riktig" gruppbild också.
/ Peter
Fina familjebilder o söta tjejer! Med vänlig hälsning, LO
Svar från arpeand 2018-06-14 19:51
Tack LO. Ibland är det roligt med familjebilder, oftast är de ju till för närmaste men ibland kan det vara roligt att visa andra också.
/ Peter