Det blir nog en ganska blandad blogg. Mitt fotograferande har ingen speciell inriktning utan är mer en avkoppling och ett eget nöje utan några större ambitioner. Ibland finner jag också nöje i mina gamla bilder likväl som i mina nya.

Vindsröjning

Jag har ägnat några dagar åt att röja på vinden, mycket grejor hittar man. Jag hittade bland annat en gammal telefon och nu förstår jag varför de nästan helt försvunnit, det går ju inte att ta några selfies med dem och dålig surf var det också.

Ha det bra / Peter

Inlagt 2018-05-13 21:01 | Läst 1293 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Men en jädrigt bra telefon för den som ännu har nåden att ha koppartrådsförbindning. Hög ljudkvalité, funkar alltid, även vid strömavbrott. Då Telia lägger ner kopparnätet och säljer metallen österut lämnas vi som har hus i mobilskugga därhän.

Och lurklykan var nogsamt utprovad genom att designern kastade dit luren hundratals gånger och ändrade geometrin tills luren föll på plats varenda gång.
Svar från arpeand 2018-05-14 07:17
Japp, jag håller med, det finns ju de som fortfarande behöver den fasta telefonen. Och den fungerar ju oftast väldigt bra. Dessutom så slapp man svara i telefonen om man gick ut.


/ Peter
Ja, jag förstår inte hur man kunde stå ut med livet förr!?
Och visst var den mobil!! sisådär två meter bort..Kul bild..
Mv/Gunte..