Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Planket i Varberg - på väg att bli tradition

För andra året i rad har vi haft en planket utställning i Varberg - kanon kul.

Ett stort tack till dom eldsjälar som får det att hända och till alla fotografer som ställer upp och visar sina bilder.

Ett trettiotal fotografer trotsade regnet och satte upp sina bilder på planket bakom Campus. Nytt för i år var att publiken fick rösta fram sin favorit - det blev Jessicas vattendroppar som vann - ett stort grattis Jessica.

Det är roligt och intressant med dom här utställningarna där proffs blandas med amatörer och olika teman och typer av bilder visas sida vid sida. Det blir verkligen intressant och vilken bildskatt det finns hos alla dessa fotografer, hoppas att den kan sparas till eftervärlden på något sätt så den inte försvinner ut i cyberrymden när fotograferna en gång går ur tiden.

Det var en hel del besökare under dagen.

 

Under dagen lyckades jag också fånga några av entusiasterna som gjorde detta möjligt några andra kan ni se på min blixt-blog, för jag kunde inte låta bli att ta några kvällsbilder med blixt.

 

Fotograferna är uppifrån vänster, Dan, Ingvar, Jessica, Christer, Madeleine med grabb, Bengt, Karin, Carin, Folke och Bengt. Fler bilder kan du se på planket-bloggen.

Sen kan jag ju inte låta bli att visa min egen bild som är tagen en sensommardag vid Lygnern i Halland tillsammans med mina kompisar i fotosällskapet Naturfoto Halland .

 

Regnbåge i Ramhultafallet, Lygnern 

Postat 2009-10-25 00:30 | Läst 10279 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera