Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Höstfägring - och Dagnys fotofika snart!

Mitt i den gråaste hösten blir det svårare och svårare att hitta färgklickar i naturen....

.

.

.... men det finns ju annat att vända blicken mot...

.

.

.

.


.

.Dagnys fotofika infaller alltid den första lördagen i månaden - bra minnesregel!

Lördagen den 1 november bör det alltså vara dags igen. Klockslag 10.30 (individuella starttider både före och långt efter förekommer). Plats Konditori Fågelsången i Uppsala verkar det bli även denna gång. - All denna info gäller såtillvida inte någon kommer på en idé om att vi ska göra något annat på annat håll denna gång; håll utkik efter uppdateringar både här bland bloggarna och/eller i Dagny-gruppen och/eller i Uppsala-gruppen. I Facebook-gruppen finns alltid garanterat den sista gällande  informationen.

.

Inlagt 2014-10-26 09:18 | Läst 3463 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag tänkte spänna på mig skorna och ta en hyfsad promenad nu med kameran, men några färgklickar lär jag inte hitta idag. Det är gråare än grått, blåser som satan och lätt regn en gång i kvarten. Men det hjälper ju inte att sitta inne och tjura:) Din första bild är vackrast, den sista mer spännande, beror nog på speglingen och de uppkäftiga färgerna. Ha en bra dag.
Svar från RHelena 2014-10-30 22:23
Beroende på var man bor så kan det finnas naturliga färgklickar kvar, men det blir svårare och svårare att hitta de. Hoppas att det gick att fånga något! Eller; det kanske blev något bra utan färg!
Tack för kommentaren och ha det bra!
Första och sista bilderna är ju klart bäst, härliga björkar och härlig kontainer-miljö. Kanske inte vackert i verkligheten, men på bild!
Svar från RHelena 2014-10-30 22:24
Kontainermiljön var faktiskt vacker även i verkligheten, men jag inser att det kan nog handla om smaksak.
Det finns alltid något att fotografera. Men nog tycker jag det är mer vinter än höst i dessa bilder. Fast utan snö, och då är det väl inte godkänt som vinter :-)
Svar från RHelena 2014-10-30 22:26
Så mycket vinterkänsla är det inte ännu, inget alls enligt den skala som jag gör mina bedömningar efter faktiskt. Lite frost i morse visserligen (första gången?), men nu ska det visst bli lite varmare igen!

Såg att du är tillbaka med bloggandet - välkommen åter!
Hmmm
Får se om jag kan komma den 1:a nov
Har lite annat planerat
Svar från RHelena 2014-10-30 22:27
Ja vi får väl si vilka som kommer och vilka som inte gör det...